GÜNGÖR OPTİK DEĞİRMENDERE’DE

İlçemizde 2000 yılından beri Güneş gözlüğü ve optik gözlük konusunda dünyaca ünlü markaları Gölcük Halkı ile buluşturan Güngör Optik, açmaya hazırlandığı Değirmendere Şubesi’nde son hazırlıklar yapılıyor.

Güneş gözlüğü ve optik gözlük konusunda ilçemizde 2000 yılından beri hizmet vermekte olan Merkez şubesi Amiral Sağlam Caddesi No: 4 adresinde bulunan ve Gölcük Necati Çelik  Devlet Hastanesi ile Aile Konak Hastanesi karşısında şubeleri bulunan Güngör Optik 4. şubesini Değirmendere Merkez Mahallesi Başkomutan Caddesi No: 27/2 adresinde açmaya hazırlanıyor. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği  Değirmendere Şubesi’nin geçtiğimiz gün tabelası asıldı ve iç rafları yerleştirildi.

Dünyaca ünlü markaların en güzel modellerini Gölcük Halkı ile buluşturan Güngör Optik’in sahibi Güngör Yılmaz yeni açacağı Değirmendere Şubesi hakkında verdiği bilgide, “ Güngör Optik olarak güneş gözlüğü ve optik gözlük konusunda dünyaca ünlü markaların en son modellini Gölcük Halkı ile buluşturma gayretindeyiz. Bu bağlamda Değirmendereli müşterilerimizden yoğun bir talep oluşunca dördüncü şubemizi Değirmendere’ye açmaya karar verdik. Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde açmaya hazırlandığımız yeni  dükkanımız ile yine dünyaca ünlü gözlükleri Değirmendere halkı ile buluşturacağız. 4. Şubemiz çok yakında hizmete girmiş olacak” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 23 = 30