Gümüşhaneliler kahvaltıda buluştu

Gölcük Gümüşhaneliler Derneği’nin Pazar günü düzenlemiş olduğu kahvaltı programına çok yüksek sayıda bir  katılım oldu.

Başkan Erhan Eren ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen ve Gölcük Yazlık Ilıca Tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programına; Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Tahsin Tarhan, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Eren, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail Ekiz, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara, Gölcük Belediye CHP Belediye Meclis üyesi Özgür Yılmaz, Gölcükspor eski başkanı Hüseyin Çardak, kurum müdürleri, hemşeri dernek başkanları ile Gümüşhaneliler katıldı.

BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE

Kahvaltı öncesi açılış konuşmasında Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Erhan Eren konuşmasında, “Değerli Hemşerilerimiz ile bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Birlik ve beraberlik içinde Gümüşhane kültürünü burada sürdürmekteyiz. Bugüne kadar görev yapmış olan dernek başkanlarımıza ve yöneticilerine çok teşekkür ederim. Bizde bundan sonra daha çok çalışarak hemşerilerimize hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

TOPLU ÇEKİLEN HATIRA FOTOĞRAFIYLA SONA ERDİ

Başkan Eren, “Birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacak daha fazla kaynaşmamıza vesile olacak daha nice programlarda buluşmak dileğimizle” diyerek konuşmasını tamamladı. Kahvaltı programı protokol konuşmalarıyla devam etti. Renkli buluşmada Gümüşhane’ye ait yöresel türküler saz eşliğinde söylendi. Daha sonra yeni yönetim kurulu kamuoyuna tanıtıldı. Yüzlerce kişinin katılım sağladığı program toplu çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =