GÖNÜL SOFRASIYSA DAVET,  İCABET ADAPTIR

GÖNÜL SOFRASIYSA DAVET,  İCABET ADAPTIR

MHP Kocaeli’deki ilk kadın ilçe başkanı olma görevini üstlenen MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, göreve geldiği günden bu yana genç ve dinamik ekibiyle birlikte partisine tam 500 üye kazandırdı.

Bugün MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar’ı makamında ziyaret ettim. Geç kaldığımı düşündüğüm bir ziyaretti fakat iş tempomuzun yüksekliğinden ziyaretlere pek zaman ayıramıyoruz. Velhasıl MHP Gölcük İlçe Başkanlığı makamına girdiğim andaki değişim kendini fark ettirdi. Hani derler ya kadın eli değmiş. Tertemiz bir kokunun sizi karşıladığı, çok temiz ve kısmen eşyaların yenilendiği ve kurumsal bir havanın yakalandığı bir parti binasıyla karşılaştım. Kamera sistemleri takılmış, toplantı odası yeniden revize edilmiş, makam odası değişmiş. Beğendiğimi ve değişimi fark ettiğimi kendilerine de ifade ettim.

Neden ziyarete gitmeyi istedim, bir gazeteci olmam vesilesiyle biz parti binalarına parti başkanlarına ziyarette bulunuruz tabi ki, ama benim bu ziyaretimin bir başka sebebi ise kadın bir ilçe başkanının göreve atanması ve kadın ilçe başkanının göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden çalışmasıydı. Muhakkak aldığı görev bir hayli zordu.   Çünkü MHP Kocaeli Teşkilatlarının ilk kadın ilçe başkanıydı kendisi. Bu zamana kadar başarılı mıydı derseniz, kesinlikle başarılı derim. Hatta 500 yeni üye, büyük başarı da derim hatta Gölcük’te bu zamana kadar yapılan üye sayısına bakılırsa, çok başarılı derim.

Başkan Çavdar, yönetiminden övgüyle bahsediyor. ‘’Benim yönetimim çok genç, onların enerjisi bizi her an zinde tutuyor, motivasyonumuz çok yüksek, daha iyisini nasıl yapabiliriz  çalışmaları içerisindeyiz diyor.’’  Göreve başlarken MHP Gölcük İlçe Başkanlığı olarak her zaman sahada olacağız ve vatandaşımızın dertlerini sıkıntılarını dinleyeceğiz demiştim. Üzerimizdeki sorumluluğun bilincinde, ülkemizin sorumluluğunun bilincinde durmadan, gezeceğiz, anlatacağız ve milletimizin yanında olması için mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz diyor başkan Çavdar.

Ayrıca kendisi hepimizin bildiği üzere Gölcük’te 30 yıldır esnaflık yapan iş insanı. Başkan Çavdar aylardır iş yerlerime uğramadım diyor. Sohbette konuştuğumuz bir konu vardı ki altını çizmeden geçemeyeceğim bir nokta. O da en büyük destekçisi ailesi. İş yerlerine aylardır uğrayamadığını söylerken, sabah erken saatte çıktığım evime gecenin karanlığında giriyorum, evde yemek olmuyor bazen diyor. Eşinin her yerde kendisine destek olduğunu belirten Çavdar, ‘’Zaman zaman benimle birlikte çalışmalara katılıyor. Her şey yerine gelir, bu kutsal dava da millet için, Türkiye için üzerini düşeni yapmaktan geri durma.’’ diyen de bir eşe sahip başkan Çavdar. Bu konuda da eşini tebrik ettiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Çünkü bir kadını desteklemek, bir ülkeyi desteklemektir, gelişimi desteklemektir, yarınları desteklemektir. Bu konuda takdirimi belirtmek isterim.

Sonuç olarak Gölcük’te MHP,  yeni ilçe teşkilatı ve ilçe başkanlarının başarıları daha çok konuşulacak gibi gözüküyor. İlk konuşulacağı programını da buradan sizlerle paylaşayım:

Gölcük’te bir ilk olacak sanırım böyle yemekli bir program. MHP Gölcük İlçe Başkanlığı 20 Ağustos Cumartesi akşamı Saklı Bahçe sosyal tesislerinde Gönül sofrası yemeği düzenliyor.

Göreve ilk geldiğinde söylediği gibi aslında başkan Çavdar’ın, vatandaşla, Gölcük insanının içinde olacağım. İşte bu da kanıtı olsa gerek.

Başkan Çavdar Gönül Sofrası diyor yemeğin adına.

Yeni yaptıkları 500 üyeleri, eskiden gelen yani var olan üyeleri ile  bu zamana kadar MHP’de görev almış tüm kadroları ile 20 Ağustos Cumartesi akşamı Saklı Bahçe’de Gönül Sofrasına tüm gönüldaşlarını davet ediyor.

Gölcük’te yapılacak Gönül Sofrası  MHP Genel Merkez Yöneticileri, MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt ve Aşık Sefai Hocanın da katılımlarıyla, MHP’nin gönüldaşları ile de hayat bulacak yemek 19.30’da yapılacak. Adının gönül olduğu her şeye sempati duyarım ve tabi ki nazik ziyaretlerinden dolayı katılacağım yemekte, izlenimlerimi yemek sonrası sizlerle yine paylaşacağım.

Sevgiyle Kalın.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 − = 41