GÖLCÜK DİDİK DİDİK ARANDI

NSM Şube Müdürlüğü tarafından Öğrencilerin Uyuşturucu Maddeye Ulaşımını engellemek ve Önleyici Tedbir amacıyla “Uyanık Okullar” uygulaması planlandı. Gölcük’te okul çevreleri didik didik arandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü NSM Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri Gölcük’te Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri civarlarında geniş çaplı uygulama yaptılar, uygulama sırasında bir kişinin araması çıkarken göz altına alındı.

OTOGAR TEMİZ ÇIKTI

Gölcük Otogarında giriş ve çıkışlarında da aramalar yapılırken Şehirler arasından gelen yolcu otobüslerindeki yolcular ve vatandaşların bagajlarında Narkotik köpek ile aramalar yapıldı, Otogar çevresinde bulunan içi umuma açık yerlerde ve araçlar üzerinde yapılan uygulamalarda vatandaşların yapılan kimlik sorgulamalarında bir kişi aranan şahıs ele geçirildi.

ÇİRKİN DUVARLAR BOYANDI

Gölcük Endüstri Meslek Lisesi çevresinde bazı yerlerde duvarlarda yazılan çirkin yazıları Kocaeli NSM Şubesi ekipleri tarafından Belediye’ye bildirilmesi ve kısa sürede gelen Belediye ekipleri okul çevresindeki çirkin yazıların badana ile temizlendi. HABER: Soner GÜLEZER

????????????
????????????
????????????
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 + = 21