‘GÖNLÜMDEN BİR DÖNEM DAHA BAŞKANLIK YAPMAK GEÇİYOR’

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman,  yerel seçimlerde yeniden aday olup olmayacağına dair açıklamalarda bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman,  Hikmetiye Camii ve Osmanlı Günlük Yaşam Müzesi’nin tanıtım toplantısında yerel basınla bir araya geldi. Yerel seçimlere dair sorulan sorulara cevapladı.

‘Yeniden aday olmak istiyor musunuz?’

Başkan Mustafa Kocaman; ‘Kartepe’yi çok seviyorum ve bir dönem daha başkanlık yapmak istiyorum’

‘GÖNLÜMDEN BİR 5 YIL DAHA BAŞKANLIK YAPMAK GEÇİYOR’
Kartepe Belediye Başkanı Av.Mustafa Kocaman, “Ben şu an belediye başkanıyım. Bu sebeple doğal aday adayıyım. Gönlümden bir 5 yıl daha görev yapmak geçiyor’ ifadelerini kullandı.

‘İZMİT GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK’

İzmit adaylığı iddiaları sorulan Kocaman, ‘İzmit’e aday olmak gibi bir düşüncem yok. Ben Kartepe’nin belediye başkanıyım. Yeni dönemde de yine Kartepe’de olmak isterim. Bu görevi yapmak isteyen birçok arkadaşımız var’ ifadelerini kullandı.

TRABZONLU ADAY MI İSTENİYOR?
Kartepe’de bir Trabzonlu aday isteği dillendiriliyor sorusuna ise Başkan Kocaman, “Benim kulağıma böyle bir şey gelmedi. Düşünen, farklı istekleri olan arkadaşlar olabilir. Aday adayı olacak tüm arkadaşlarımız çok değerlidir. Ben doğru bildiğimi yapmaya devam ediyorum.” dedi.

‘BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIM TAHİR BÜYÜKAKIN, HER ZAMAN DESTEKÇİMİZ OLMUŞTUR’

Kartepe Belediyesi’ndeki borç ile ilgili sorulan soruya cevap veren başkan Kocaman, “Belediyeler borçlu olur. Ciddi bir borçla belediyeyi devralmıştık. Borcumuz azaldı ama şunu ifade etmek lazım. Şu an daha yönetilebilir bir borcumuz var. Dünyada yaşanan bir krizle karşı karşıyayız. Bu noktada bizlerden Kartepe halkından hiçbir desteği esirgemeyen, her türlü katkıyı bizlere sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım sayın Tahir Büyükakın’a her fırsatta ifade ettiğim gibi buradan da sonsuz teşekkür ediyorum. Bizlere olduğu destek çok kıymetli’ açıklamasında bulundu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

27 + = 29