GÖLMEK KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

GÖLMEK KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

 

Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları kayıtları başladı. 16 kurs merkezinde 26 branşta, 54 usta öğretici tarafından eğitim verilecek.

Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları kayıtları her yıl olduğu gibi bu yılda başlıyor. Geçtiğimiz yıl büyük ilgiyle 1600 kişi eğitim görürken,  2019 – 2020 Eğitim – Öğretim dönemi için kayıtlar başladı ve ay sonuna kadar da devam edecek. 16 kurs merkezinde, 26 branşta, 54 usta öğretici tarafından eğitimler verilecek.

16 KURS MERKEZİNDE 26 BRANŞTA

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi, İhsaniye Sosyal Merkezi, Ulaşlı, İhsaniye, Yazlık, Hisareyn Merkez, Hisareyn Karaköprü, Halıdere, Değirmendere Sanatevi, Değirmendere Spor Salonu, Değirmendere Mahalle Konağı, Şirinköy Kızılay, Ergüder Sitesi, Yeni Mahalle Konağı, Topçular, Uydu Kent Çiftlik Kurs Merkezlerinde; Aerobik, Ahşap Boyama, El Sanatları, Filografi, Gemi Maketi, Giyim, Gitar, İğne Oyası, Makine Nakışı, Mefruşat, Kırkyama, Pasta Yapımı, Örgü Oyuncak Yapımı, Resim, Saçaklama, Step – Plates, Cilt Bakımı Güzellik, Çini, Çocuk Korosu, Hüsn-ü Hat, Seramik-Cam, Tezhip, Minyatür, Tiyatro, TSM Korosu, THM Korosu branşlarında kurslar verilebilecek.

EYLÜL AYI SONUNA KADAR

Kurslara katılmak ve hangi kurs merkezinde hangi branşların olduğunu öğrenmek isteyenler 412 88 47 nolu telefondan bilgi alabilirler. Kurs merkezlerine giderek de gerekli kayıtlarını yaptırabilirler. Kayıt süreci Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

89 − = 81