“ATATÜRK ORTAK DEĞERİMİZ”

 

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı İsmet Bucak ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette  Karademir, Atatürk ortak değerimiz bu noktada ADD’de bizim derneğimiz” dedi. Bucak ise  İYİ Parti ile ortak noktamız oldukça fazla açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız sürüyor. Son olarakta Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı İsmet Bucak ve yönetimi, İlçe Başkanı Büşra Karademir ve yönetimine bir ziyaret gerçekleştirdi.

“ORTAK NOKTALARIMIZ OLDUKÇA FAZLA”

Ziyaret samimi bir atmosferde geçerken, ADD Başkanı Bucak önemli açıklamalar yaptı. ADD’nin bir tüzük doğrultusunda kamu yararına bir dernek olduğuna dikkat çeken Bucak biz siyasi partilere eşit mesefadeyiz ama bir duruşumuz ve ülkemiz için sözümü var. Bu noktada İYİ Parti’nin de tüzüğünü okuduğumuzda ortak noktalarımızın oldukça fazla olduğunu görüyoruz. Bu noktadan yola çıkarak İYİ Parti’ye sizlere Gölcük’te başarılar diliyoruz. İYİ iletişim kuracağımıza yönelik inancım tam” dedi.

“ATATÜRK ORTAK NOKTAMIZ VE DEĞERİMİZ”

Karademir ise yaptığı açıklamada, “Biz Türkiye’yi İYİ günlere kavuşturmak için Atatürk ilke ve inkılapları noktasından yola çıktı. Bu konuda tavrımız net ve kesinlikle en ufak bir tavizimiz olamaz.  Onun içinde Atatürkçü Düşünce Derneği ile her zaman iyi bir iletişimde olmaya hazırız. Bu dernek bizim de derneğimiz. Ben ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. Sizlere teşekkür ediyor, inşallah hep birlikte İYİ günler göreceğiz diyorum” dedi. Karşılıklı ülke ve ilçe gündemi üzerine yapılan sohbet ile ziyaret son buldu.

 

 

 

 

Print

Untitled-2
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 + = 44