Gölcük’ün köylerini gezen Büyükakın; “İktidarın asıl sahibi bu ülke insanıdır”

Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük’ün Sofular, Lütfiye, Selimiye, Çavuşlu, Hamidiye, İcadiye köylerinde vatandaşlarla buluştu. Büyükakın’a Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve partililer katıldı.

BİR GÜNDE 6 KÖY GEZDİ
Seçim çalışmaları kapsamında Gölcük’ü ziyaret eden Büyükakın’ın ilk durağı Sofular Köyü oldu. Sofular köyünün ardından Büyükakın, Lütfiye Köyü’nde akordiyon eşliğinde halk oyunlarıyla karşılandı. Büyükakın ve beraberindeki heyete Lütfiye Köyü’nde Gürcü Lahanası ve mısır ekmekli yoğurt ikram edildi. Hamidiye köyünde ise konfetiler ve meşalelerle karşılandı. Sofular Köyü’nde 32 yıl muhtarlık yapan Hüseyin Türkay, “Köyümüze hoş geldiniz. Bugüne kadar yapılan hizmetler dolayısıyla teşekkür ederim” dedi.

DEVLET YOKSA HİÇBİR ŞEYİN KIYMETİ YOK
Köy ziyaretlerinde vatandaşlardan destek isteyen Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın “Büyükşehir modelinde ilçe ve büyükşehirin birlikte çalışması gerekiyor. Bizim daha organize olmamız için beraber çalışmamızda yarar var. 15 Temmuz’da Cumhur ittifakı kuruldu ve devletin bekası için birlikte çalışmaya başladılar. Çünkü devlet yoksa hiçbir şeyin kıymeti yok. Bu adamlar hiçbir zaman vazgeçmeyecek. Yeni modelde yüzde 50’nin üzerinde oy almak gerekiyor. Yerel seçimde yüzde 50’nin altında oy alırsak ertesi gün meşruiyet tartışması başlatacaklar. Bu yüzden bu seçimlerde yerel seçim genel seçim ayırımı ortadan kalkmıştır” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇILMIŞKEN HATA YAPMAYALIM
Türkiye’nin 2030 yılında dünyanın 5’inci büyük ekonomisi olacağını söyleyen Büyükakın “Türkiye’nin önü açılmışken hata yapmayalım. Türkiye’de vesayet dönemi geride kaldı, bu ülkeyi artık medya patronları yönetmiyor, iktidarın asıl sahibi bu ülke insanıdır. Karşımızda birbiriyle buluşması mümkün olmayan partiler ittifak yapmış. Zamanında DYP’ye geçmiş, ANAP’a geçmiş, CHP’de siyaset yapmış bir aday şimdi Saadet Partisi’nden aday ama seçilirse HDP’ye meclis üyelikleri, bir de başkan yardımcılığı verecek. Bu yapı nasıl bir araya geldi” ifadelerine yer verdi.

HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ŞEREF
Konuşmasının sonunda “AK Parti’nin yaptığı hizmeti hiçbir iktidar yapmadı” diyen Büyükakın, “Eskiden devletin yapamadığı işleri şimdi Büyükşehir belediyeleri yapar oldu. Memleketimiz doğru yoldadır, istikrarlı bir şekilde büyümekte ve güçlenmektedir. Belediyecilikle ilgili tereddütünüz olmasın, ben zaten 10 yıl belediyede idarecilik yaptım. Bu kentin 12 ilçesinin 12’sini de bilirim, bu kentte doğdum, bu kentte büyüdüm. Buraya hizmet etmek bizim için en büyük şereftir” şeklinde konuştu.

DESTEKLERİNİZDEN TEREDDÜTÜMÜZ YOK
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Her zaman bize sahip çıktınız, destek verdiniz. Biz de sizi mahcup etmedik. Bu yeni dönemde de destek vereceğinize dair tereddütümüz yok” dedi.

ŞEFFAR BELEDİYECİLİK
Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer ise “Gölcük’ün 20 köyü var. Ben de bu köylerde dünyaya geldim, kardeşinizim. 31 Mart’ta desteğinizi talep ediyorum. Biz adalet ve kalkınma vadediyoruz, bizim yapacağımız her iş adalet üzerine olacak, kimse için ayırım yapmamız mevzu bahis değildir. Şeffaf bir belediyecilik yapacağız, kapımız her daim açık olacak. Mahalle buluşmaları yapacağız, hemşerilerimizle her daim biraraya geleceğiz. Telefonumuz, kapımız 24 saat açık olacak. İlçemizin çekim merkezi haline gelmiş bir Gölcük olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

50 − 41 =