ZEYTİN FİDANI İLE KONGREYE DAVET EDECEK

 

 

 

 

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 25 Şubat’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan il kongresi hakkında bilgi verdi. Ceyhan zeytin fidanı ile kongreye davet yapacağız dedi ve ayrıca Real AVM’nin tekrar komisyona gönderilmesi ile ilgili konuşan Ceyhan, “MİA’nın mecliste ertelenmesinin sebebi bilgi eksikliğinin giderilmesiydi. Nihayi kararı önümüzdeki ay alacağız” dedi.

 

 

 

 

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, il binasında yapılan haftalık olağan basın açıklamasında başbakanın katılımıyla gerçekleştirilecek İl kongresi hakkında bilgi verdi. 25 Şubat Pazar günü saat 13.00’te Şehit Recep Topaloğlu’ndan gerçekleştirilecek olan 6’ncı olağan kongre hakkında konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Kongre hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Bizler yine her kongrede yaptığımız gibi hazırlıklarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Başbakanımızın katılacağı kongrede coşkumuzu ve heyecanımızı aktarmak adına Kocaeli’ye yakışır bir organizasyon yapıyoruz. Klasik duyuru ile ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. 250 bin el broşürümüz var. Diğer taraftan bilbordlara çıkacağız. Kısaca kongreyi sadece kongre gibi değil tüm halkımızın katılabileceği bir organizasyon olacak” dedi.

 

ZEYTİN FİDANI İLE KONGREYE DAVET

Kongrede salona sığmayacağımız şimdiden görünüyor diyen Ceyhan, “15 bin civarında bir katılım ile yapmayı planlıyoruz. Şehit Polis Recep Topaloğlu’nda yapacağız. Güzel bir kongre yapılacak. Kentimizin kannat önderlerini, sivil toplum kuruluşlarını da davet etmeyi düşünüyoruz. Zeytin fidanı ile kongre davetiyesi dağıtacağız. Bin 500 fidan ile Zeytin Dalı Operasyonu’na atıfta bulunarak Mehmetçiğimize duygularımızı aktaracağız. Kuru bir davet değil, güzel bir hatıra bırakacağız” şeklinde konuştu.

 

İL YÖNETİMİ İÇİN GÖRÜŞMELER YAPTIK

Konuşmasına devam eden Ceyhan, “İl yönetimini oluşturmak ile ilgili de çalışmalarımız sürüyor. İl yönetiminde görev almak isteyenleri, başvuru bırakan 102 başvuruyu birebir görüşme yaptık. Buradaki istişareleri yaparak yüz yüze tanışma ve değerlendirme toplantılarımızı yaptık. Bu işin ilk aşamasıydı. Kocaeli’nin 50 asil 25 yedek 5 disiplin kurulu 3 demokrasi hakem kurulu listesi yapacağız. Mükemmeli yapacağımızı iddia etmiyoruz ama her zaman yaptığımız gibi istişareler ile yönetimi ortaya koyacağız. Amacımız Kocaeli teşkilatlarının çalışmalarını organize edecek bir il yönetimi oluşturmaktır” diye konuştu.

 

VEDA YEMEĞİ OLACAK

Tüm delegelerimiz ile Cumartesi günü saat 19.00‘da delege yemeği organize edeceğiz diyen Ceyhan, “Tüm delegelerimiz ile bir araya geleceğiz. Gebze’de delegemiz olmadığı için Gebze ilçe yönetimimizi de davet ettik. Bu anlamda yaklaşık 650 kişilik organizasyon ile bir araya gelerek fikirlerini ve kanaatlerini alacağız. Mevcut il yönetimimiz ile Salı günü Antikkapı da son toplantımızı yapacağız. Veda niteliğinde olan il yönetimimizle helalleşeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

BİLGİ EKSİKLİĞİNDEN ERTELENDİ

Real AVM konusunun meclisten 2’nci kez komisyona havale edildiği için teknik olarak bir daha meclise gelemeyeceği söylemlerine cevap veren Ceyhan, “MİA ile ilgili geçen ay maddenin ertelenmesinin sebebi kamuoyuna daha iyi anlatılması ve bilgi eksikliğinin giderilmesiydi. Konu belli bir noktaya geldi. Bu ay sonu görüşmeler nihayete eriyor. Nihayi bir adımı önümüzdeki ay atarız. MİA, İzmit merkezinde önemli bir proje. 10 yılı geçen bir süreçte atılamayan adımlar var. Acele etmeden, konunun müzakere edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Son kararı Mart ayı meclisinde vereceğiz. Teknik olarak tekrar meclise gelmesinde sorun olacağını düşünmüyorum” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − 76 =