Gölcük’ün ilk Tarım Kredi Kooperatif marketine Gölcük’lü Vatandaşlardan BÜYÜK İLGİ

Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market, bir yandan hizmet ağını genişletirken bir yandan da ihtiyaçlara yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. Bir şube de Gölcük’te İpekyolu Bulvarında törenle açıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gölcük’lü vatandaşlarına müjdeyi duyurdu.

BAŞKAN SEZER PAYLAŞTI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer paylaşımında, “Tarım Kredi Kooperatif Market İpekyolu Bulvarında açıldı. Tarım Kredi Kooperatif Marketi’nin, İpekyolu Bulvarı üzerinde bulunan ilçemizdeki ilk şubesinin açılışını; Gölcük Kaymakamı Sayın Cengiz Karabulut ile birlikte gerçekleştirdik. Tarım Kredi Kooperatif Marketin ilçemizde; Kavaklı Mahallesi, 1 Mart Caddesi, Halıdere, İhsaniye, Hisareyn’de de açılması planlandı. Tarım Kredi Kooperatif Marketi’nin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

GÖLCÜK’TE VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ

Üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatifleri bir elini çiftçiye uzatırken, diğer taraftan da tüketicinin yanında yer alıyor. Bu hedef doğrultusunda üretici ile tüketici arasında köprü vazifesini yerine getiren Tarım Kredi Kooperatif Market Gölcük’te, Gölcük’lü vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

BAŞKAN ÜRÜNLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Açılıştan sonra temel gıda malzemelerinden temizlik ürünlerine, geleneksel tatlardan organik ürünlere kadar geniş yelpazede ürünlerin satışa sunulduğu marketi gezerek ürünler hakkında bilgi alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kooperatif Marketin Gölcük’e hayırlı olması temennisinde bulundular.

BAŞKAN SEZER, İLK ALIŞVERİŞ YAPANLARDAN OLDU

Tarım Kredi Kooperatif Marketi açılışı sonrası  içerisindeki ürünleri inceleyen ve alışveriş yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, kasada nakit ödeme yaptı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − 69 =