GÖLCÜK’ÜN GELİŞMESİ İÇİN BİR ARADALAR

 

Gölcük Asayiş Hizmetleri Yaşatma  ve Destekleme Dernek (GÖLASDER) yönetim kurulu aylık toplantısında bir araya geldiler. Toplantı da konuşmada yapan Gürel, Ellibeş ve Altıntaş, tüm çalışmaların ve birlikteliklerinin nedeninin Gölcük’ün gelişmesi için olduğuna vurgu yaptılar.

 

 

 

 

Her ay düzenlik bir şekilde aylık toplantısında bir araya gelen Gölcük Asayiş Hizmetleri Yaşatma  ve Destekleme Derneği (GÖLASDER) bu günde Başiskele’de bulunan Kekik Et Restaurant’ta Şubat ayı toplantısını düzenlediler. Düzenlenen bilgilendirme toplantısına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Donama Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon komutanı Tuğamiral M. Baybars Küçükatay, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz ve ev sahibi olarakta GÖLASDER Başkanı Naim Gürel ve yönetimi ile dernek üyeleri katılım sağladılar.

 

TATLIOĞLUNA TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda ilk sözü alan GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, “Derneğimizin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılım sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bugün Gölcük Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’in ev sahipliğinde düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programımıza katılım sağlayan Donama Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu’na ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Komutanımız bugün ilk defa programımıza katılım sağladığı için teker teker kendimizi tanıtmak isterim” dedi. GÖLASDER Başkanı Naim Gürel’in konuşmasının ardından dernek üyeleri teker teker kendilerini tanıttılar.

“HEDEFİMİZİ GÖLCÜK’ÜN EKSİKLERİNİ GİDERMEK”

Ardından konuşma yapan Kaymakam Altıntaş; “Bugün Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in ev sahipliğinde bir araya geldik. Ben kendisine teşekkür ederim. Bugün burada onur konuğumuz Donanma Komutanımız Koramiral Ercüment Tatlıoğlu var kendisine katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Bilindiği gibi bu dernek Gölcük’ün sıkıntılarını, dertlerini, problemlerini çözülmesinde söz sahibi birçok kurum, kuruluş ve siyasi kurumları temsil ediyor. Burada tek bir amaç var, oda Gölcük. Gölcük’teki sıkıntıların giderilmesi, Gölcük’teki birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde çalışmaları devam ediyor. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buradaki amaç olmaz olmazımız olan polis teşkilatımızı olarak desteklenmesidir. Aynı zamanda buradaki eksikleri görüşülerek bu eksiklerin giderilmesi için çalışmalar yapılacaktır. Ben Gölcük’teki her türlü faaliyette bu zamana kadar yaptığınız destekleri, katkıları, görüşlerin bundan sonra da devam etmesini diliyorum. İnşallah Gölcük hep beraber güzelleşecek. Bunun için her türlü grubun ve derneğin emeği var ve olması gerekiyor. Ben başta komutanımız olmak üzere, bu ayki kahvaltı programını üstlenen Değerli Başkanımız Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyorum” dedi.

“HER DAİM BU BİRLİKTEĞİN DEVAM ETMESİNE KATKI SUNACAĞIZ”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “Ben öncelikle değerli konuklarıma teşekkür etmek istiyorum. Davetimizi icabet ederek bizleri onurlandırdılar. Her zaman dediğimiz gibi, gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül dost sohbeti ister yemek bahane. Yine bir araya geldik. Birbirimizle sevinci ve hüznü paylaşan bir grubuz. Gölcük’ün tarihinde ve geçmişinde sevinçler var, hüzünler var, acılar var. Ama bunun hepsini paylaşarak yaşadık. Bundan sonra da ki süreçte de Gölcük’ün başına gelecek her güzellikte de her hüzünde de yine beraber olacağımıza en ufak bir tereddüdümüz, şüphemiz yok. İşte bu sofra nimetler ile birlikte bizim bu birlikteliğimizin oluşmasına bir sebep bir bahane oluşuyor. Ben bu derneğimizin Naim Bey’in başkanlığında çalışmalarına teşekkür ediyorum. Hem emniyetimizin hizmetindeler hem de Gölcükümüzün sosyalleşmesi anlamında bir alt yapıyı oluşturuyorlar. Bizlerde her an her daim bu birlikteliğin devamı anlamında katkı koyacağımızı ifade ediyoruz. Her birinize sevgi, sağlık ve barış dolu günler diliyorum” dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

96 − 88 =