GÖLCÜK’ÜN FUTBOLDAKİ GURURU DÜNYA EVİNE GİRDİ

 

 

 

Gölcük’ün Türk futboluna kazandırdığı en önemli değerler arasında yer alan ve Göztepe forması giyen Hakan Cinemre, görkemli bir törenle dünya evine girdi. Çiftin düğün töreni siyasi ve futbol çevrelerini bir araya getirdi. 

 

 

 

 

İlimizde düzenlenen Hakan ve Hacer çiftinin düğün törenine spor camiasından bir çok önemli isim katıldı. Hem ilimizden hem de ülkede çapında nam salan bir çok davetlinin yer aldığı düğün töreninde en büyük ilgi Fenerbahçeli Alper Potuk’a oldu. Törene ayrıca Ahmet Çalık, Taha Can Velioğlu, Uygar Mert gibi futbol dünyasında önemli futbolcularda katıldı.

BAŞKANLARDA ORADAYDI

Spor dünyasının yanı sıra siyasi cepheden de bir çok isim genç futbolcunun bu mutlu gününe tanıklık etti. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp gibi bir çok önemli isim katılım sağladı. Düğün törenine ayrıca genç futbolcunun alt yapıdan Gölcüklü arkadaşları da katılım sağladı. Hakan, ilçemizin tanınmış simalarından Mehmet Cinemre’nin yeğeni, Hacer ise Belediye Meclis Üyesi Davut Uzun’un yeğeni olduğu öğrenildi. Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Hakan – Hacer çiftine bir ömür mutluluklar dileriz. 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − 53 =