“GÖLCÜK’Ü EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİN”

Gölcük Belediyespor Yağlı Güreş Takımı, 658. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne, Gölcük Belediyesi önünde yapılan törenle Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından uğurlandı. Başkan Sezer yaptığı konuşmada, “Bu yıl 658’’incisi yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Gölcük’ü ve Kocaeli’yi en güzel şekilde temsil edip, başarılarla döneceğinize güvenimiz tam” dedi.

Gölcük Belediyespor Yağlı Güreş Takımı, 658. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne, Gölcük Belediyesi önünde yapılan törenle uğurlandı. Gölcük Belediyesi önünde yapılan törene Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Fikret Ormancıoğlu, belediye birim müdürleri, Güreş Hocası Rüstem Çavdar, Yusuf Yüksel, Güreş Ağası aynı zamanda Kafile başkanlığı da yapacak olan Mehmet Özbek ve Kıırkpınar Tarihi Güreşleri’nde katılacak 32 güreşçi katıldı.

“SİZLERE GÜVENİM TAM”

Güreşçileri uğurlamak üzere bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Sizlere güvenim sonsuz, Kırıkpınar için çok iyi hazırlandığınızı biliyorum. Bu yıl 658’’incisi yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Gölcük’ü ve Kocaeli’yi en güzel şekilde temsil edip, başarılarla döneceğinize güvenimiz tam. Bu anlamda başta Antrenörlerimiz Rüstem Çavdar ve Yusuf Yüksel hocalarımıza İdari Heyete ve Güreşçilere başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 7 = 10