GÖLCÜK’Ü BULUŞTURACAK KAHVALTI BU PAZAR

 

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği  bu hafta Pazar günü Kadırga Tesisleri’nde ilçemizin tüm kesimlerini kahvaltı da buluşturmaya hazırlanıyor. Bu önemli organizasyon öncesinde Başkan Yılmaz ve yönetimi gazetemizi ziyaret edip, kahvaltıya davet etti.

 

 

 

 

İlçemizin kamu yararına çalışan önemli sivil toplum kuruluşu Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği  bu hafta Pazar günü Kadırga Tesisleri’nde ilçemizin tüm kesimlerini kahvaltı da buluşturmaya hazırlanıyor. Davetileri tüm kentte tek tek dağıtan  Dernek Başkan Lütfü Yılmaz, Dernek yöneticileri  Ayşe Dışpınar, Emine Akboyun, Hakan Bıçakçı ve  Mustafa Cintaş gazetemizi ziyaret edip, Genel Yayın Müdürümüz Serkan Sıdal’ı kahvaltıya davet etti.

“KENTİN TÜM KESİMLERİNİ BULUŞTURACAĞIZ”

Başkan Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada, “ Geleneksel olarak düzenlediği bahara merhaba kahvaltısın bu hafta Pazar günü gerçekleştireceğiz. Bu kahvaltıda kentimizin tüm kesimlerini buluşturmayı planlıyoruz. Katılımın yoğun olacağını çalışmalarımızda gördük. Sizleri de aramızda görmek isteriz” dedi. Sıdal’da bu nazik davetten dolayı teşekkürlerini iletip, Pazar günü buluşmak üzere” şeklinde konuştu. Kısa bir sohbetten sonra ziyaret son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

37 + = 42