“Gölcük’teki uyum, sandığa yansıyacak”

Gölcük’te seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı’nın bileşenleri AK Parti ve MHP, Aday Sezer ile birlikte ortak ev ziyaretleri düzenleyerek uyumlu bir seçim çalışması süreci götürüyorlar.

 

“Gölcük’teki uyum, sandığa yansıyacak”

 

Gölcük’te seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı’nın bileşenleri AK Parti ve MHP, ortak programlar düzenleyerek uyumlu bir seçim süreci götürüyorlar. Geçtiğimiz akşamda Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır beraber ev ziyaretine katıldılar ve birlik beraberlik mesajı verip, Cumhur İttifakının önemini anlattılar.

 

“OY İTTİFAKI DEĞİL”

Yukarı Değirmendere’de Savaş Demir’in evine konuk olunurken, mahalleliler de yoğun ilgi gösterdi. Ali Yıldırım Sezer, “Cumhur İttifakı oy kaygısı ile kurulmuş bir ittifak değildir. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında ülkemizin geleceği için birleşilmiş önemli bir ittifaktır. Ortak kazanımların kaybolmaması ve ülkenin kaos ortamına girmemesi için 31 Mart seçimlerinden de inşallah el birliği ile Cumhur İttifakı zaferle çıkarak yoluna devam edecektir” dedi.

 

“ZAFERLE AYRILACAĞIZ”

İlçe Başkanı Seymen ve Çakır’da birlik beraberlik mesajları verirken, Cumhur İttifakının Gölcük’te oyunu arttırarak seçimlerden zaferle ayrılacağına olan inançlarının tam olduğunu söylediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =