GÖLCÜK’TEKİ SİLAHLI KAVGADA 4 ŞÜPHELİ ADLİYEDE

 

Gölcük’te kız meselesi yüzünden iki kişinin arasında ki tartışma silahlı kavgaya dönüşmüş, çıkan çatışmada 1 kişi ölmüş 6 kişinin yaralanmıştı. Olay sonrasında gözaltına alınan şüphelilerden 4’ü adliyeye sevk edildi.

 

 

 

 

Olay, 11 Şubat günü Gölcük Amiral Sağlam Caddesi 36. Sokak’ta bir parkeci dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serhan A. ve ağabeyi Erhan A., konuyla aslında ilgisi olmayan Özkan E’ye ait iş yerine geldi. İş yerinde iki kişinin arasında ki kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İş yerindeki şahıslar, yanlarında getirdikleri silahlarla ateş açınca ortalık adeta savaş alanına döndü. Olayda iş yeri sahibi Özkan E, Serhan A., Muhammet K., İrfan A., Murat G., Cabir A. ve Erhan A. yaralanırken, S.K. ve M.A. olaydan yara almadan kurtuldu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Serhan A. yaşamını yitirdi.

4 KİŞİNİN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Konu ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatan Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, M.A, S.K., Erhan A. ve Cabir A’yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların ifadelerine göre olayın alacak verecek meselesi yüzünden değil, kız meselesi yüzünden çıktığı öne sürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli Gölcük Adliyesine sevk edildi. Olayda yaralanan İ.A., Özkan E., Muhammet K. ve M.K.’nın ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

40 + = 43