Gölcük’teki Çatı Yangını korkuttu

Gölcük Şirinköy mahallesinde çatı onarım sırasında çıkan yangın kısa sürede çatıyı alevlere sarıldı, İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Şirinköy mahallesi 41650 No 31’de evin çatısında onarım yapan Fahrettin ve kardeşi Hayrettin Battal çalışma esnasında şalama sırasında çıkan yangın bir anda çatıyı aleve döndü.

Çıkan yangın sonrasında çalışanlar tarafından söndürülemeyince alevlerin yükselmesi sonrasında itfaiye’den yardım istediler, Gölcük ve İzmit itfaiyesinin de takviye gelmesi sonrasında alevler içerisinde olan çatıyı kontrol altına aldılar.

Çatıda çalışan işçiler itfaiye gelene kadar kendi imkanlarıyla dumanlara rağmen mücadele ettiler, ancak söndürme işlemlerine başlayan Gölcük ve takviye gelen İzmit itfaiyesi kısa sürede yangını söndürdüler.

Çatıda bulunan işçiler olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçilirken işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğundan dolayı hastaneye gitmek istemediler, yangında her iki binada bulunan şahısları itfaiye tarafından dahliye edilirken yaralı bulunmaması sevindirdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 − 56 =