GÖLCÜK’TE VATANDAŞLARI ÇİLEDEN ÇIKARTAN OLAY

 

Ford Sapağının orada yeni yapılan kavşakta kimliği belirsiz, genç olduğu düşünülen araba sürücüleri, gece geç saatlere kadar arabalarıyla yüksek hızla yarışırken, arabaları kaydırarak dönüp duruyorlar ve diğer sürücüler içinde büyük tehlike oluşturuyorlar. Arabaların motor ve lastik sesi çevrede öyle bir yankılanıyor ki, vatandaşlar da çok büyük sıkıntı çekiyor.

 

 

 

 

Ford Sapağının orada yeni yapılan kavşakta akıl almaz bir olay oluyor. O bölgede oturan vatandaşlar ve oradan geçen sürücüler artık canından bezmiş durumda. Kimliği belirsiz, genç olduğu düşünülen araba sürücüleri, o kavşakta gece geç saatlere kadar arabalarıyla yüksek hızla yarışırken, arabaları kaydırarak tüm tehlikelere ve diğer geçen araçlara aldırmadan dönüp duruyorlar. Arabaların o sesi çevrede öyle bir yankılanıyor ki, vatandaşlar büyük sıkıntı çekiyor, çocukları ve kendileri uyuyamıyor, balkona bile çıkamıyorlar.

DEFALARCA ŞİKAYET ETMİŞLER

Bölgede ikamet eden bir çok insan artık bıktık, defalarca şikatet etmemize rağmen ne yazık ki emniyetimiz bu sıkıntıyı çözemedi. Yeter artık” dediler. O araba sürücülerinin neden böyle saçma bir şey yaptıkları bilinmezken, hem kendi arabalarına, hem de çevreye verdikleri zarar üst seviyede. Yol üzerine hız kesici setler konarak bu olayın önlenebileceği akıllara gelen fikirler arasında.

 

 

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =