GÖLCÜK’TE ÜLKÜCÜLER TEK YÜREK

 

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe  Başkanı Tuncay Cabar ve yönetimi, Tirvana Garden Bistro Cafe’de kahvaltı eşliğinde istişare toplantısı gerçekleştirerek, birlik beraberlik mesajı verdiler.  Eski ve yeni ocak yöneticileri, geçmiş dönem ocak başkanları, orta öğretim teşkilatı ve üniversite birimi teşkilatının katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısında Gölcüklü Ülkücülerin tek yürek olduğu gözlendi.

 

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe  Başkanı Tuncay Cabar ve yönetimi, Tirvana Garden Bistro Cafe’de kahvaltı eşliğinde istişare toplantısı gerçekleştirerek, birlik beraberlik mesajı verdiler.  Eski ve yeni ocak yöneticileri, geçmiş dönem ocak başkanları, orta öğretim teşkilatı ve üniversite birimi teşkilatının katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısında eski ve yeni Ülkü Ocağı temsilcilerinin kaynaşması sağlandı. MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır’da gençleri yalnız bırakmadı.

“GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞTIRMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve kullanmalarını engellemek amacıyla bilgilendirme ve bilinçlendirme amacını da taşıyan toplantıda konuşan Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar; ”Ülkenin geleceği olan gençlerimizi dışarıdaki kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için üzerimize düşen neyse yapmayı görev biliyoruz. Uyuşturucuya karşı mücadelemiz devam edecek” dedi. Ülkenin gençliğe ve ülkücülere her zaman ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Cabar; ”bu sebeple ilimde, bilimde ülkenin menfaati olan her dalda başarılı olacağız”  ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

93 − = 90