CHP 2023 SEÇİMLERİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CANER UZUNER!

Gölcük’ün sevilen ve sayılan isimlerinden ilçemizde CHP Örgütlerinde icra ettiği görevlerinde başarı çıtasını her zaman en yükseğe taşıyan, Gölcük’te başarılı bir ilçe başkanlığı yapan ve hala kendisinin dönemi konuşulan Gölcük Gündem Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Caner Uzuner’in, 2023 seçimlerinde CHP’de milletvekili aday adayı olacağı kulislerden gelen bilgiler arasında.

2023 Genel seçimleri öncesinde CHP’de oldukça hareketli saatler yaşanmaya başladı.

İlçemizde geniş bir çevreye sahip olan usta siyasetçi Caner Uzuner’in, adaylığı konusunun henüz netlik kazanmadığı, ancak nabız yokladığı konuşulanlar arasında.

CANER UZUNER, SARAÇHANE’YE İMAMOĞLU’NA DESTEĞE GİDİYOR

İstanbul Büyüşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı davadan çıkan hapis cezası ve siyasi yasak kararına tepki göstermek için, siyasi parti liderleri ve çok sayıda vatandaş, bugün Saraçhane’de İBB binası önünde toplanacak. Kulislere göre Gölcük’lü isim 2023 seçimlerinde CHP Milletvekili aday adayı Caner Uzuner’de, Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi binası önünde Gölcük’ten bir grup ile İstanbul Büyüşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için orada olacak.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

18 − 17 =