Gölcük’te ülkü ocaklarının yeni başkanı Taner Koç

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir tarafından Ülkü Ocakları Gölcük Ocak başkanlığına ilçemizin yakından tanıdığı iş insanı  Taner Koç  vazifelendirilmiştir.

Ülkücü camiada uzun yıllar hizmet veren, her kademesinde görev almış aynı zamanda ilçe yöneticisi de olan iş insanı Taner Koç,  Ülkü Ocakları Gölcük Ocak Başkanlığına bu akşam saat 17.30 görevinin kendisine tebliğ edilmesiyle başkan oluyor. Ülkü Ocakları, gelecekte bu ülkeyi yönetecek gençlerin bilgilerinin artmasında, beceri ve liderlik özelliklerinin tanımlanmasında önemli bir okuldur. Partililer içinde Ülkü Ocakları başkanı olmak ayrı bir gururdur.

Bilinen üzere Milliyetci Hareket partisi’nin gençlik teşkilatı yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin gençlik teşkilatı olarak bilinen Ülkü Ocakları vardır.

Gölcük belediyesi MHP Meclis Üyesi Savaş Toprak bugün sosyal medyasından bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Gölcük ülkü Ocakları Başkanlığına Taner Koç’un başkan olacağını ve  bugün gerçekleşecek bu görevlendirmeden ne kadar memnun olduğu mesajını aldık. Gölcük Belediyesi meclis üyemiz Savaş Toprak’ın paylaşımında kiminle yol yürüdüğünden, hakikatten bahsediyor. Son olarak bırakın dönsün dönme dolaplar diyen meclis üyemiz  göreve gelecek Kıymetli Kardeşim Taner Koç, bu kutsal görev için vazifelendirilmiştir diyor ve tüm dava arkadaşlarını 17.30’da Gölcük Ülkü Ocakları Binasına davet ediyor.

İşte Meclis Üyesi Savaş Toprak’ın paylaşımı;

Beden ölür çürür, cana bakın siz,

Kim kiminle yürür ona bakın siz,

Bırakın dönsün dönme dolaplar,

Haktan, hakikatten yana bakın siz.

Kocaeli Ülkü Ocakları başkanı sayın Abdülkadir Özdemir beyefendinin teklifleri ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit YILDIRIM beyefendinin tenzipleri ile Gölcük Ocak Başkanlığına kıymetli kardeşim Taner Koc vazifelendirilmiştir.

Bu Akşam 17:30 ‘da İl Ocak başkanımızın katılımıyla Gölcük Ülkü Ocakları binamızda ataması yapılacaktır. Tüm Dava arkadaşlarımız davetlidir.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 − = 38