Gölcük’te Tıraşa zam olacak mı?

Gölcük Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül geçtiğimiz ay İzmit’te berberlere yapılan yeni tarifeden sonra Gölcük’te de zam yapılacak mı sorularına cevap verdi.

Geçtiğimiz aylarda Kocaeli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt’un yaptığı açıklama ile İzmit’te bulunan berberlere zam gelmiş ve yeni tarife açıklanmıştı. Yeni tarife ile İzmit’te saç tıraşı 40 Lira olduğu açıklanmasının üzerine Gölcüklüler merakla Gölcük’te bulunan Berber ve kuaförlere de zam yapılacak mı diye merak ediliyordu.

Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül konu hakkında açıklama yaparak, Gölcük’te geçtiğimiz yıl yeni tarifeye geçildiğini, bu nedenle Gölcük’te yeni bir tarifenin söz konusu olmadığını ifade etti.

Verdiğimiz tarifeyi uygulayan az

Konu hakkında açıklama yapan Gölcük Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül, Gölcük’te şu anda odaya kayıtlı 350 berber, kuaför ve güzellik uzmanı bulunuyor. Biz Gölcük Berber ve Kuaförler Odası olarak zaten geçtiğimiz yıl berber, kuaför ve güzellik salonlarına yeni tarifelerini verdiğimiz için bu sene yeni bir zam söz konusu değil. Zaten Gölcük’te şu anda verdiğimiz tarifeyi uygulayan berber sayısı çok az diyebiliriz. İzmit’te bir saç tıraşı 40 Lira olmuş ama Gölcük’te tarife 25 Lira olduğu halde onu alamayan berberlerimiz var. Gölcük’te yıkama saç sakal 45 lira, oda en yüksek tarife ve çoğu berber bu ücreti uygulayamıyor. Kuaförlerimiz bu konuda biraz daha iyi durumda diyebiliriz. Çoğu kuaförümüz verdiğimiz tarifeyi bire bir uygulamasa da çoğunu uyguluyor” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

47 + = 49