Gölcük’te Taekwondo spor okulu kayıtları başlıyor

Gölcük Belediyespor çatısı altında milli takım antrenörü Zabit pustu önderliğinde ilk olarak Taekwondo spor okulları kayıtları başladı

KAYITLAR BAŞLADI

Gölcük Belediyespor amatör branşlarda pandemi kurallarına göre çalışmalarına uzun bir süre ara vermesine rağmen kısa zaman içinde yeniden start verecek. Gölcük Belediyespor Taekwondo milli takım antrenörü Zabit Pustu önderliğinde ilk başta Taekwondo spor okulları kayıtlarına başladı ve önümüzdeki günlerde antrenmanlara start verecek. 900 lisanlı sporcusu bulunan Gölcük Belediyespor’da ayrıca 15 milli sporcu bulunuyor. Aktif 200 sporcu bulunan Gölcük Belediyespor’da 2020 vizeli kurslar tüm gençlere ücretsiz verilecek. Gölcük Belediyespor Taekwondo spor okullarında çalışmalar 7 ile 13 yaş arası sporcuların katılacağı ücretsiz kurslar salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri Gölcük İlkokulu yanında bulunan sspor salonunda yapılacak.

SEZER’DEN SPORA DESTEK

Gölcük Belediyespor Taekwondo milli takım antrenörü Zabit Pustu spor okullarıyla ilgili yaptığı açıklamada “Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e spora desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Başkanımızın spora desteği her zamanki gibi devam ediyor. İlerleyen dönemlerde spor okulları projemizle ilçemizde spor yapmayan genç kalmayacak. Taekwondo spor okullarının ardından Bocce, Dart ve Masa Tenisi gibi farklı branşlarda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gölcük Belediyespor çatısı altında yetişen gençler ileride büyük şampiyonluklar ilçemize kazandıracaklar. Başkanımızın desteği devam etitği sürece daha çok başarılara imza atacağız” dedi. Zabit Pustu Gölcük Belediyespor spor okullarına kayıt yaptıracak sporcuların 0 532 693 06 85 nolu telofondan bilgi alabileceklerini açıkladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

23 − 13 =