Gölcük’te Orta Hasarlı Bir Bina Daha Yıkıldı

Gölcük Belediyesi, ilçe genelinde orta hasarlı olup, güçlendirmesi ve onarımı yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Dün; Hisareyn Merkez Mahallesi, Orhangazi Caddesi, No:139 adresinde bulunan, orta hasarlı olup, onarım ve güçlendirmesi yapılmayan 2 katlı binanın yıkımı gerçekleştirilmişti. Bugünde ekipler, Dumlupınar Mahallesi, 174.Sokak, No:5 adresinde bulunan, orta hasarlı olup, onarım ve güçlendirmesi yapılmayan 3 katlı binanın yıkımına başladı. Bu yıkım ile birlikte 1 Nisan’dan bugüne ilçe genelinde 32 bina yıkılmış oldu.

“YIKIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

Yıkım çalışmalarını takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “İlçemiz genelinde bulunan orta hasarlı binaların yıkımını gerçekleştirmeye aralıksız devam ediyoruz. Dün Hisareyn’de 2 katlı, orta hasarlı binanın yıkımını yapmıştık. Bugünde; Dumlupınar Mahallesi, 174.Sokak, No:5 adresinde bulunan, orta hasarlı olup, onarım ve güçlendirmesi yapılmayan 3 katlı binanın yıkımına başladık. Onarım ve güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı ve metruk binaların yıkım çalışmasına devam edecek” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 − = 45