GÖLCÜK’TE O NOKTALARDA İNTERNET ÜCRETSİZ

 

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi, vatandaşların kullanabileceği ücretsiz kablosuz internet erişim hizmetini hayata geçirdi. Gölcük’ün 2 farklı noktasında sağlanan ücretsiz internet hizmetinin daha da yaygınlaştırılması hedefleniyor. Önümüzdeki haftalarda bu sayı daha da artacak.

 

 

 

 

Gölcük  Belediyesi’nin ücretsiz kablosuz internet hizmetinden yaralanmak isteyen vatandaşlar; Wi-Fi erişim sağlayan tüm cihazlardan, Gölcük Belediyesi bağlantısını seçerek otomatik açılan ekrandan, ücretsiz üyelik bölümünü gelerek, ilgili bilgileri doldurup gönderebilirler.  Daha sonra cep telefonuna gelecek mesajda yazan; T.C No ve şifreyle giriş yaparak, internet kullanımına başlayabilirler. 5651 No’lu yasaya göre kayıt altına alınan internet kullanımı; filtreli ve günlük 2 saat ile sınırlıdır.

 

 

Gölcük  Belediyesi tarafından vatandaşlara sunulan ücretsiz kablosuz internet erişiminin aktif olduğu bölgeler ise şöyle;

-Gölcük Anıtpark

-Değirmendere Yalı Evleri

 

Ücretsiz Kablosuz İnternet Kullanımı ile ilgili detayları ise şu şekilde;

– Kablosuz ücretsiz internet erişimi her yönü ile ücretsizdir.

– Üyelik formunda doldurduğunuz tüm bilgilerin doğruluğu taahhüt edilmiş sayılacaktır.

– Üyelik  esnasında gönderilen SMS’ler ücretsizdir.

– Aktif edilip kullanıma açılan hesaplar kişiye özeldir. Hiç bir şekilde üyelik bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmayınız. 5651 nolu yasa gereği tüm sorumluluk kayıtlı kullanıcıdadır. Giriş yapılan siteler, MAC adresleri, ip adresleri ve giriş çıkış tarihleri kayıt altına alınıp kurum tarafından digital ortamda imzalanmaktadır.

– T.C. yasalarına uygun olmayan sitelerde dolaşmak, yasa dışı propaganda veya eylemde bulunmak, spam – flood ve digital saldırılarda bulunmak kanun gereği yasaktır. Tespiti doğrultusunda yasal işlemler uygulanacaktır.

– Her kullanıcı günlük 2 saat internet kullanımına sahiptir. Süresi dolduğunda sisteme giriş yapamayacaktır.

 

 

 

 

Print

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 − 51 =