BAŞKAN YILDIRIM “SİZLERLE AYNI SOFRAYI PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL”

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği (KEYDER) iftar programı düzenledi.
İftar programına, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve  eşi Tuğba Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Burhan Demir, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Ferhan Uğur, Karamürsel Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bahar Kaplan Yavuz,  şarkıcı Latif Doğan, engelli bireyler ve aileleri katılım gösterdi.

Programda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; “Sizlerle aynı sofrayı paylaşmak çok güzel. Öncelikle tüm dostlarımızla beraber olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Bizim için sizlerin yeri bambaşka, her zaman sizlerin yanında olduğumu ve sizlerle bir arada olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade etmek isterim. Dernek başkanı Hatice Tiryaki ve yönetim kurulu üyesi aynı zamanda meclis üyemiz Recai Aydın’a bu güzel iftar yemeği için teşekkür ediyorum” dedi.

KEYDER Başkanı Hatice Tiryaki de programa katılanlara teşekkür etti ve sözlerine şöyle devam etti;
“Bu kutsal ayda böylesine önemli bir sofrada sizlerle birlikte olmaktan, bu özel anı sizlerle paylaşmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum.
Özel vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini hep birlikte görüyoruz ve bu desteklerin sonucunda birçok başarı mucizesine şahit oluyoruz.” İfadelerini kullandı.
Programın devamında derneğe yaptığı yardım ve büyük desteklerinden dolayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a, Tiryaki ve yönetimi tarafından plaket takdim edildi. Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği (KEYDER) başkan Yıldırım’a her zaman yanımızda olmanız bizlere güç ve kuvvet veriyor. Desteğiniz ve varlığınız bizler için çok kıymetli ifadeleri kullanıldı.

Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 − = 27