Gölcük’te muhteşem sünnet şöleni

 

Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni bu yıl 88 çocuğun katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanlık Binası önünden başlayan şölen, Kongre Sarayı’nda yapılan programla son buldu.

 

Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni bu yıl 88 çocuğun aileleriyle birlikte katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Hizmet Binası’nın önünde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in çocukları ve aileleri karşılamasıyla başlayan şölen Anıtpark’ta Çocuk Mehteran Takımı’nın konseriyle devam etti. Sultan Baba’ya gidilip duaların yapılması sonrasında Kongre Sarayı’ndaki programa geçildi.  Çocukların heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunurken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Yaşar Çakmak, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katılarak sünnet şöleni heyecanına ortak oldu. Sünnet çocuklarıyla bol bol fotoğraf çektiren protokol üyeleri hediyeler dağıtıp, Mevlid-i Şerifi de dinlediler.

 

BAŞKAN SEZER AİLELERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çocuklara ve ailelere seslenen Başkan Ali Yıldırım Sezer, “Genç kardeşlerimin hepsi bir birinden değerli pırıl pırıl çocuklar. Benim temennim ailelerimizin 2.mürvetleri olan damatlıklarını da görmeleridir. Aileler çocuklarını kendileri sünnet ettirebilirlerdi ancak bizim etkinliğimize katılarak hep birlikte yapılmasını istediler, müsaade ettiler. Ben programın bu derece yoğun ve renkli geçmesini sağladıkları için tüm ailelerimize tek tek teşekkür ediyorum, çocuklarımıza şimdiden geçmiş olsun diyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diyerek alışlarla konuşmasını tamamladı.

 

“GÖLCÜK KOCAELİ’NİN GÖZ BEBEĞİ”

 

Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak bir konuşma yaptı ve şunları söyledi: “Şölenimiz hayırlı uğurlu olsun. Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın sizlere selamını getirdim. Her daim sizlerin yanında sizleri dinleyerek, sizlerin memnuniyetini ortaya koyacak icraatlar için gece gündüz çalışıyoruz. Ali Başkanımızla sıkça bir araya geliyoruz. Şehrimizin problemlerine ilişkin çözüm önerilerini paylaşıyoruz. Çalışmalarımız inşallah hayırlı olacak. Daha 5 gün öce Kadırga şenliklerinde bir aradaydık. Muhteşem bir kalabalık vardı. Bizim istediğimiz bu. Saygı, sevgi, kardeşlik olsun. Gölcük zaten Kocaelimizin göz bebeği. Kent yaşamını bilen insanlardan kurulu, elit bir yer. Ben geleceğimiz çocuklarımız için sünnet merasiminin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Mevlid-i Şerif okundu. Hediye dağıtımı ve yemek ikramının yapılmasıyla şölen tamamlandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 5 =