GÖLCÜK’TE MUHTARLARIN AŞILARI TAMAM!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde aşılamada öncelikli gruplar arasına dahil edilen muhtarlar, randevularını alarak aşılarını yaptırıyor. Gölcük’te ise tüm muhtarlarımız aşılarını oldu.

Konu hakkında açıklama yapan, Gölcük  Muhtarlar  Dernek Başkanı Bilge Saral;  “Kovid-19 salgınıyla mücadelede devletin bütün kademelerinin elinden geldiği kadar mücadele ve gayret gösterdiğini, bu zor süreçte sağlık çalışanlarının fedakarca çalışmalarına şahitlik ettiklerini anlatan Saral, bir yönüyle devleti, bir yönüyle halkı temsil eden muhtarların da salgınla mücadelede etkin görev üstlendiğini vurgulamak isterim” dedi.

MUHTARLARIMIZIN AŞILARINI OLMASI BENİ SEVİNDİRMİŞTİR

Sözlerine devam eden Saral; “İlçemizde 6  muhtarımız  Kovid-19’a yakalandı, her zaman temas riskiyle karşı karşıya kalan muhtarlarımızın aşılama çalışmalarının beni ve tüm muhtarlarımızı sevindirmiştir. Gölcük’te 50 muhtarımız var, şu ana kadar 49  muhtarımızın aşılanmasını gerçekleştirildi. 1 muhtarımız rahatsızlığından dolayı şuan aşısını olamadı” ifadelerini kullandı.

AŞILARIMIZI OLALIM

Son olarak ifade etmek isterim ki; Sırası gelen herkesin aşı yaptırması gerektiğini söyleyen Saral , Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da aşı olduğunu hatırlatarak, “Ülkemizin bir neferinin zarar görmesi, hasta olması bizi üzer. Cumhurbaşkanımızın aşı yaptırdığı noktada halen soru işareti olanları da biz kınıyoruz. Sağlığımız için Bakanlığımızın aldığı karara saygı göstererek bir an önce aşılarımızı yaptırmamız lazım.” değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 − = 60