GÖLCÜK’TE KIZILAY’IN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

GÖLCÜK’TE KIZILAY’IN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

Yapılan çağrı üzerine Kızılay Gölcük Şubesi, Anıtpark’ta kan bağışı kampanyası düzenledi. Gölcüklüle, kan bağışı kampanyasına çok büyük ilgi gösterirken, sosyal mesafe kuralına uyulan şekilde uzun kuyruklar oluştu.

BAŞKAN SEZER YALNIZ BIRAKMADI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de kan bağışında bulunan vatandaşları, Kızılay çalışanlarını ve gönüllülerini yalnız bırakmamak için kan bağışı otobüsünü ziyaret etti. Başkan Sezer’i, Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış karşıladı.

VATANDAŞLARI, BAŞKAN BARIŞ VE EKİBİNİ TEBRİK ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Korona Virüs salgını sürecinde özverili çalışmalarıyla, hemşehrilerimizin yanında yer alan ve bu zorlu süreçte de kan bağışı kampanyası düzenleyerek stok açığının kapatılmasına gayret eden, başta Kızılay Gölcük Şube Başkanı Sayın Orhan Barış olmak üzere, tüm Kızılay personeli ve gönüllülerini, ayrıca yoğun katılım gösteren ve her zaman olduğu gibi yine Gölcük’ün farkını ortaya koyan saygıdeğer hemşehrilerimi can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

DESTEK VERMEYE DAVET ETTİ

Başkan Sezer ayrıca, “Bugün ( Salı günü ), 17:00 ilâ 00:30 saatleri arasında, yine Anıtpark’ta kan bağışı kampanyasının devam edeceğini belirtmek istiyor, tüm hemşehrilerimi kan bağışı kampanyasına destek vermeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 78 = 84