“GÖLCÜK’TE İKTİDARIN TEK ALTERNATİFİ BİZİZ”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Gölcük Belediye Başkanı Adayı Çetin Kocatürk gazetemizi ziyaret edip, Genel Yayın Müdürü Serkan Sıdal’a önemli açıklamalarda bulundu.

“EN YÜKSEK OYU GÖLCÜK ALDI”

İlk olarak İlçe Başkanı Aynacı yaşanan süreç ile ilgili bilgi verdi ve şunları söyledi: “İYİ Parti emin adımlarla yoluna ilçemizde ve ülke genelinde yürüyor. Bilindiği üzere kuruluşundan çok kısa bir süre önce girdiğimiz seçimlerden 43 milletvekili ile çıktık. Halkımızın partimize karşı teveccühü yüksek. Gölcük’te de Kocaeli genelinde ilçelerde ki en yüksek oyu aldık. Bu noktada yerel seçimlere de iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Partimizin ilçemizdeki kurucularından, sosyal ve kültürel faaliyetlerle de adını sıkça duyuran Çetin Kocatürk, yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda belediye başkanı adayımız oldu” dedi.

“İYİ PARTİ GÖLCÜK’TE İKTİDARIN TEK ALTERNATİFİDİR”

Açıklamasına devam eden Aynacı: “Kendisi için hiç bir sorun yok. Gölcük’e özel bir program yapmak ve evrakların yetişmemesinden dolayı Genel Başkanımız geldiğinde ismini açıklamadı. Zaten o program 4 ilçe için organize edilmişti. Bu noktada Kocatürk başkanımızın adaylığı ile ilgili hiç bir sorun yok. Çok yakında isminin açıklanacağını düşünüyoruz. Ayrıca meclis üyesi içinde süreç devam ediyor. İlgi oldukça fazla. İYİ Parti Gölcük’te iktidarın en büyük alternatifi konumundadır. Biz seçimi kazanmak için yola çıkıyoruz. İlçenin sorunlarını çözecek özel projeler hazırladık. Onları da adayımızla birlikte bir bir açıklayacağız. Genel merkezin ittifak görüşmeleri sürüyor. O kararın ne olacağı bugün için belli değil. Biz kendimizi seçime girecekmiş gibi hazırlanıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

“GÖLCÜK İYİ OLACAK”

Gölcük için her zaman faydalı işlere imza atmaya çalışan birisi olarak partimden belediye başkanı adayı olmak benim için şereftir diyen Kocatürk ise şunları söyledi: “Süreç devam ediyor. Arkadaşlarım yaptıkları toplantı ile ismim üzerinde karar kıldılar. Bende bu noktada oldukça istekliyim. Gölcük’ün artık değişime ve yeni bir yönetime ihtiyacı var. Ancak ve ancak İYİ Parti ile bu mümkün olabilir. Önümüzdeki günlerde adaylığımın açıklanacağını düşünüyorum. Biz çalışmalarımıza başladık. İlçe halkının ilgisi çok büyük. Farklı kesimlerden destek telefonları alıyorum. Bu bizi umutlandırdığı kadar çalışma azmi de veriyor. Gölcük inşallah İYİ olacak” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

38 − = 31