Gölcük’te iki işçi Çatıdan düştü

Gölcük İlçesi Değirmendere Atatürk Mahallesinde bir kreşin çatısını onarmak için çıkan iki işçi zeminin kaygan olması ile birlikte 2 kattan düştü.

Gölcük İlçesi Değirmendere Atatürk Mahallesi Orkide sokakta faaliyet gösteren bir kreşin çatısında onarım çalışması yapan Tezcan Özdemir ve Münir Ünal çıktıkları çatıdan düşerek yaralandılar.

Edinilen bilgi ve iddialara göre sabah saatlerinde çatı onarımı için bilinen adrese gelen Tezcan Özdemir ve Münir Ünal kreşin çatısını onarmak için 2 katlı binanın çatısına çıktılar çatının kaygan olmasından dolayı 2 işçi bir anda kayarak 2 katlı binanın çatısından yere düştüler.

Olayı görev vatandaşlar 112 çağrı merkezine haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekibi ve polis sevk ettiler. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yerde yatmakta olan Tezcan Özdemir ve iş arkadaşı Münir Ünal ilk müdahalelerinin ardından Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Yüksekten düşen Tezcan Özdemir’in yapılan muaynesinde sağ bacağında kırık bulunurken diğer yaralı Münir Ünal’ın da vücudunda kırıkların olduğu ancak her iki yaralının hayati tehlikeleri bulunurken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 + = 19