Gölcük’te Engelliler Günü sessiz kutlanacak

Gölcük’te Engelliler Günü sessiz kutlanacak

20 ENGELLİ KADININ SAÇLARI ÜCRETSİZ YAPILACAK

1992 yılında Birleşmiş Milletler tarafından Uluslararası bir gün olarak kabul edilen ve ilçemizde de her sene kutlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ilçemizde bu sene pandemi nedeniyle sessiz kutlanacak. Başkan Bat, “Pandemi nedeniyle bu sene 3 Aralık Engelliler Günümüzü etkinlik yapmadan kutlayacağız” dedi.

“Dışarıda etkinlik yapmayacağız”

Tüm dünyayı etkisiz hale getiren Covid-19 Pandemisi nedeniyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda 3 Aralık Engelliler Günün etkinlik yapmadan sessiz bir şekilde kutlayacaklarını ifade eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat yaptığı açıklamada, “Derneğimiz olarak gerek Corona’nın ülkemizde ve dünyada artmasından dolayı gerekse hava durumunun bu hafta yağmurlu göstermesinden dolayı çok fazla dışarıda etkinlik yapmayacağız. Derneğimizde 3 Aralık’ta sembolik bazı engellilerimiz ve yönetimimizle beraber bir kutlama yapmayı düşünüyoruz. Birde bilindiği gibi yakın bir zaman önce yönetim kurulu üyemiz Muhammet Demir ağabeyimizi bu hafta kaybettik. Onun da üzüntü içerisindeyiz, Allah rahmet eylesin. Bu nedenle 3 Aralık’ta derneğimizde yapacağımız küçük kutlamanın ardından misafirlerimizi ağırlayacağız. Ekstra bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu sene de Anıtpark’ta çelenk sunma törenimizi hava muhalefeti nedeniyle düzenlememeye karar verdik” dedi.

20 engelli bayanın saçını ücretsiz yapacaklar

Ayrıca 3 Aralık Engelliler Günü kapsamında 2 Aralık Perşembe günü Değirmendere’de hizmet vermekte olan Ali Gür Kuaför 20 tane engelli bayanımızı saçını ücretsiz olarak yapmaya davet etti. Bu vesileyle Ali Gür Kuaföre böyle güzel bir hediye verdiği için teşekkür etmek istiyorum. Bunun dışında Derneğimiz olarak Cuma günü derneğimizde misafirlerimizi bekleyeceğiz.  Bu senede hem coronavirüsün devam etmesi hem de cenazemizin olması nedeniyle sessiz bir şekilde kutlayacağız. Seneye inşallah Corona’nın olmadığı bir 3 Aralık Engelliler Günü kutlamak istiyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1