GÖLCÜK’TE EN UCUZ VE KALİTELİ YEMEK NEREDE YENİR? İŞTE CEVABI

Ahçı Ahmet Karakaya’ya ait olan Gel –Doy Lokantası ilçemizde insanların en çok tercih ettiği lokantalardan bir tanesi. Yıllardır zam yapmayan lokanta sonunda dayanamadı ve 3 çeşit seçmeli yemek 8 TL, çorba ise 3.5 TL. Gölcük’ün en ucuz lokantalarından birisi olan Gel – Doy kalitesi ile de farkını ortaya koyuyor. 

Gölcüklülerin yıllardır Merkez Mahallesi, 38. Sok. No:11 adresinde uygun fiyat ve kaliteli hizmeti ile farkını ortaya koyan Gel –Doy Lokantası Gölcüklülerin bir numaralı adresi olmaya devam ediyor. Yıllardır bu mekanı işleten Ahçı Ahmet Karakaya’nın mekanında onlarca insan her gün öğle yemeğini yerken, lokantadan da yüzü gülerek çıkıyor çünkü fiyatları ile de insanları mutlu ediyor. 3 çeşit seçmeli yemek sadece 8 TL’den satılırken yemek çeşitliliği de müşterilerini memnun ediyor. Kaliteden de asla ödün verilmiyor.

“ALLAH’A ŞÜKÜR KAZANIYORUM”

Ahmet Usta yaptığı açıklama da: “ 3 çeşit seçmeli yemek 8 TL, çorbayı ise 3.5 TL’den satıyoruz. Gölcük’ün en ucuz ve kaliteli lokantalarından biri biziz. Çünkü Gölcüklüler bizde öğle yemeğini yiyor. Her gün yediklerini düşünürsek aya vurduğumuzda büyük külfet. Olan var olmayan var. Biz olmayanlara hizmet ediyoruz. İnsanlar rahat rahat yemeğini yesin ve bütçesine de fazla dokunmasın derdindeyiz. Gel-Doy’da yemek yiyen herkes mutlu” dedi. 5 yıldır hizmet veren lokanta ayrıca cemiyetler için toplu yemeklerde yapıyor. Bu noktada da fiyatları oldukça uygun, 0 537 564 23 18 nolu telefondan gerekli bilgiyi alabilir, Merkez Mahallesi, 38.Sokak No:11 adresinde bulunan lokantada afiyetle yemeğinizi yiyebilirsiniz.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1