DEDİKLERİ GİBİ OLDU,TEKELİOĞLU TESİSLERDE!

Gölcükspor yönetimi tarafından göreve getirilen Sadi Tekelioğlu transferi ile ilgili, Sarıyerspor’la anlaştığı iddia edilen tecrübeli teknik adam, an itibariyle Gölcükspor Tesislerinde.

Ligin ilk yarısını bitiren temsilcimiz Gölcükspor’da Sadi Tekelioğlu’nun Sarıyer ile anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarıyer cephesinden ‘anlaştık’ açıklamaları yapılırken Gölcükspor yönetimi hocamız gelecek dedi ve  hiç geri adım atmadı.

DEDİKLERİ GİBİ OLDU

Gündeme gelen gelişmelerin ardından Gölcükspor yönetiminden açıklama  gelmişti.

Yönetim kurulundan yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Sayın Sadi Tekelioğlu hakkında bazı yayın organlarında yer alan haberlerde hocamızın başka kulüpler ile görüştüğü ve hatta anlaştığı yönündeki haberleri üzüntü ve şaşkınlıkla takip etmekteyiz. Böylesi haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtir, bu yönde yapılan ve daha sonrada yapılacak her türlü asparagas haberlerin kentimiz spor kamuoyunu yanıltma ve Gölcükspor’umuza zarar verme maksatlı olduğunu tüm spor kamuoyunun bilgisine arz ederiz” denilmişti.

TEKELİOĞLU TESİSLERDE

Gölcükspor yönetiminden gelen açıklama gerçeği yansıttı ve tecrübeli teknik adam Sadi Tekelioğlu, an itibariyle tesislerde.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 1