GÖLCÜK’TE CUMHUR İTTİFAKI AK PARTİ’DE BULUŞTU

Gölcük AK Parti Bayramda ağır misafirler ağırladı.

MHP ilçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetimi, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen   ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

‘CUMHUR İTTİFAKI ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN KURULAN BİR İTTİFAKTIR’

Ziyarette konuşan AK Parti ilçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen “Cumhur İttifakı Türkiye’nin en geniş tabanlı siyasi dayanışma örneğidir. Bu ittifak, ülkemizin geleceği için kurulan bir ittifaktır. Özellikle memleketimizin dirliğine, güvenliğine ve güçlenmesine yurt dışından ve hatta içeriden yönelen sayısız tehditlere karşı Cumhur İttifakı’nın ne denli önemli olduğunu görmekteyiz. Dolayısıyla AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bizler de bu ittifakın ruhuna uygun bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı ile sürekli istişare ve tam bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nazik ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM’

Emperyalizmin tüm kalelerini yıkmaya yemin etmiş Milliyetçi Hareket Partisi, devletimizin refleks hareketi olmaya sonsuza kadar devam edecektir. Bugün Cumhur İttifakının bir tarafı olarak, geçmişinden gelen gücü, Bilge Lideri’nin öncülüğünde, masalarda ikbal arayarak değil gönlünden gelen memleket sevgisiyle 2023 Güçlü Türkiye’sine emin adımlarla yürümektedir. Kocaeli’nin tüm ilçelerinde aynı kararlılıkla tüm oyunları bozmaya yemin etmiş Milliyetçi Hareket Partisi, dün ne idiyse bugünde aynı düşünceyle ülkesine sahip çıkacak, 100. Yılında sandıktan Milliyetçi Türkiye’yi çıkartacaktır. Bu bağlamda Ak Parti Gölcük İlçe Başkanımız Çetin Seymen’e ve kıymetli yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 − 18 =