“GÖLCÜK’TE ÇOCUK OLMAK AYRICALIKTIR”

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ücretsiz sahnelenen “Ormandaki Afacanlar” adlı tiyatro oyunu, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Gölcük Belediyesi, ilçedeki çocuklara; Gölcük’te yaşamanın ayrıcalığını hissettirmeye devam ediyor. “Sanat Kenti Gölcük” parolası ile Mart ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ücretsiz sahnelenen “Ormandaki Afacanlar” adlı tiyatro oyununu, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısında sahnelenen oyuna aileleri ile birlikte gelen çocuklar, bir yandan eğlenerek bir yandan da faydalı bilgiler kazandılar. İnteraktif şekilde sahnelenen oyunda izleyiciler arasında yerini alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıdırım Sezer, çocukların neşeli anlarına da ortak oldu.

GÖLCÜK BELEDIYESI ÇOCUKLARA TIYATRO SEVGISINI AŞILIYOR

Oyunun sonunda tiyarto ekibini tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, salonu tamamen dolduran çocuklar ve ailelerine de teşekkür etti. Başkan Sezer, “Tiyatro sevgisini çocuklarımıza aşılamak ve hemşehrilerimizi tiyatro ile buluşturmak için, yetişkin ve çocuk tiyatro oyunlarımız aralıksız devam edecek” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 + = 45