GÖLCÜK’TE BEKLENEN DÜĞÜNE SAATLER KALDI!

İlçemizin sevilen ve sayılan isimlerinden, Ulaşlı Kampından emekli,  25,2  bin üyesi bulunan Facebook “Gölcük Köylerinden Haberler” grubunun kurucusu Rıfat Uzuner oğlunu evlendiriyor.

İlçemizin sevilen ve sayılan isimlerinden Gölcük ve Köyleri grubunun yöneticisi Rıfat Uzuner ve eşi Meryem Uzuner’in yakışıklı oğulları Engin, Hatice ve İbrahim Karaaslan’ın  güzeller güzeli  kızları Sude Karaaslan ile evlilik yolunda ilk adımlarını Nisan ayında  nişan merasimi ile gerçekleştirmişlerdi. Genç çiftimiz 27 Mart Pazar akşamı 19;00 da Gölcük Belediye Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek olan düğün töreni ile evliler kervanına katılacak.

İlçemizin kıymetli ismi Rıfat Uzuner; “Pazar akşamı yapılacak olan düğün törenimize tüm dostlarımızı bekliyoruz. Heyecanımız ve yoğunluğumuzdan en yakınlarımıza bile davetiye ulaştırmayı unutabiliyoruz, bizleri bu tatlı heyecanımızda lütfen maruz görün. Evlatlarım Engin ile Sude’nin bu mutlu günlerinde tüm dostlarımı yanımda görmek isterim. Cemiyetimize davetlisiniz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 1