GÖLCÜK’TE BASIN UNUTULMADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen ve yönetimi, AK Parti Gölcük Gençlik Kolları İlçe Başkanı Tarık Karayel ve yöneticileri,  AK Parti Gölcük Kadın Kolları İlçe Başkanı Saime Yelken ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer;  “10 Ocak, değerli gazetecilerimizin çalışma koşullarının konuşulduğu ve bu mesleğin zorluklarının hatırlandığı önemli bir gündür. Basın mensuplarımız; ülkemizin, ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Her zaman olduğu gibi meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlarım” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen; ““Toplumların gelişmesi ve güçlenmesi için medyanın da güçlü olması gerekmektedir. Gazeteciler, günün her saatinde haber peşinde koşmakta, zor şartlarda bile halkımıza hizmet etmek gibi önemli bir kamu görevini yerine getirmekte ve mesleği uğruna kendi sosyal ve özel yaşamlarını bile hiçe saymaktadırlar. Bu vesileyle çalışmalarımızı hemşerilerimize aktarma noktasında gösterdikleri çabadan ötürü teşekkür ediyorum ve bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

Gölcük Vizyon gazetesi imtiyaz sahibi Tuğba & Serkan Zeren; “Gazetemize gelerek bu özel günde yanımızda olduklarını hissettiren değerli başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Hep birlikte ilçemizi daha güzel günlere taşımanın gayretindeyiz.” diye konuştu.

Haber : Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 10 = 15