Gölcük’te AK Parti’li gençlerin ayak sesleri duyuluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere olan sevgisi bir başkadır desek sanırım yanlış söylemiş olmayız. Fakat gençlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisi bambaşka, an itibariyle Gölcük’ün her bir sokağına dağılmış gençlik kolları, ne 35 dereceleri bulan sıcaktan etkileniyor, ne de Cumhurbaşkanının Kocaeli’ye geleceğini duyurmak ve davet etmek için attığı binlerce adımdan etkileniyor. Burada Gölcük’te, Gölcük teşkilatı adeta çalışmak için yarışıyor, sanki bu gençler düğünlerine hazırlanıyorlar. Bu gençliği tabi ki burada destekleyen Gölcük teşkilatının başkanı Çetin Seymen, hiçbir zaman onları yalnız bırakmıyor.

GÖLCÜK’TE ÇOK FARKLI BİR HAVA ESİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış törenine katılmak ve Kocaeli’li vatandaşlara  hitap etmek üzere Kocaeli’ye geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişiyle Kocaeli AK Parti’nin tüm teşkilatları teyakkuza geçti adeta. Bu hazırlıkta Gölcük manzarası nasıl derseniz?

Gölcük’te sanki yarın AK Parti seçime giriyormuş gibi büyük bir mücadele görüyoruz. Gölcük’ten AK Gençlerden destek o kadar büyük ki, enerji o kadar yüksek ki, davaları için, inandıkları için bu gençler var güçleri ile çalışıyorlar.

Gölcük’te AK Parti Gençlik Kolları, Gençlik Kolları ilçe başkanı Tarık Karayel önderliğinde büyük bir eforla, hem üye çalışması yapıyor hem de binlerce adım atarak ilçede ayak basmadık yer bırakmıyorlar. AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları başkanı Tarık Karayel ile Çarşamba pazarında karşılaştık.

İLK GÖZ AĞRIMIZ SEVDAMIZ İÇİN

Başkan Karayel; “Bana sizler gibi yol arkadaşları, dava arkadaşları, kalbi imanlı, zihni aydınlık, ufku açık yol arkadaşları verdiği için rabbime binlerce, milyonlarca kez hamd ediyorum diyen Cumhurbaşkanımız için,

Siz Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracak, dünyayı değiştirecek gençliksiniz,

Siz dağılmışları toplayacak, gizlenmişleri açacak, karanlıkları güneşle aydınlatacak gençliksiniz diyen Cumhurbaşkanımız için,

Sizde bunu görüyorum, size inanıyorum diyen,

Cumhurbaşkanımız için!

İlk göz ağrımız, sevdamız için,  gerekirse uyumadan, dinlenmeden kendilerini şehrimizde, Kocaeli’de en  ihtişamlı, en kalabalık karşılama hazırlığı içerisindeyiz.

Gölcük Gençlik teşkilatlarının başkanı Tarık Karayel olarak, Gölcük’lü gençlerimizi, 6 Ağustos’ta Milli İrade Meydanı’nda buluşmaya davet ediyorum” açıklamalarını yaptı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 15 = 24