Gölcük’te 4 aracın karıştığı kazada 1 yaralı

Gölcük Dumlupınar Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak caddesi üzerinde 4 aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Gölcük akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 arac kazaya karışırken bir kişi ise hafif şekilde yaralandı, yaralı sürücü Gölcük Necati çelik devlet hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre bir özel otomobilin yol kenarısına park etmek için manevra yaparken o anda 41 AFY 441 Saliha C’nin idaresindeki araç ile Kavaklıya seyir halindeyken hemen yanından gitmekte olan 33 NDZ 51 plakalı araç ise manevra yapamak için yola çıkış yapınca çarpmamak için kaçtı ancak hemen yanında gitmekte olan araça çarptı. Daha sonra park halinde bulunan 54 GC 51 ve 41 E 5681 plakalı araçlara maddi hasar meydana geldi.

Kaza sonrasında Saliha C’nın kullandığı özel otomobil ise yol kenarında bulunan elektrik panosuna çarparak durdu, kazanın ardından sürücü Saliha C yaralanırken çevredeki vatandaşların yardımı ile 112 sağlık ekibi ve polise haber verildi.

Olay yerine 112 sağlık ekibi ve polis sevk edildi, yaralı Saliha C’nin ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati çelik devlet Hastanesine sevk edilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

63 − = 62