Gölcük’teki yakalanan 2 dolandırıcılar tutuklandı

İstanbul’dan kiraladıkları özel oto ile Gölcük’e gelen 2 dolandırıcı Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerinin fiziki takip sonucu suçüstü yakaladılar.

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin fiziki çalışması sonucunda İlçemizde vatandaşların Bankamatiklere aparat yerleştirerek paralarını çalan 2 dolandırıcı yakalandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre İstanbul’dan kiraladıkları bir oto ile Gölcük’e gelen 2 şahıs bir banka’dan para çekmek isteyen vatandaşlarımızın paralarını Bankamatiklere yerleştirdikleri aparatlarla çok sayıda paralarını dolandıran H. Ç ve M. E. B adlı şahısları suç üstü yakalandılar.

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin dolandırıcılık olayında İlçemizde çok sayıda vatandaşların şikayeti ile asayiş başvurmaları üzerine Asayiş ekipleri tarafından kamera görüntülerini izlemesi ve fiziki takip sonucunda H.Ç ve M. E. B adlı şahısları suç üstü düzenledikleri operasyonla yakalandılar.

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü İlçe Asayiş ekiplerinin yakaladıkları H. Ç ve M. E. B adlı şahısları asayiş büroda yapılan sorgulama ve ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiler. Şahıslar çıktıkları mahkemece tutuklandılar

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 4 =