GÖLCÜK’TE 19 MAYIS COŞKUSU

 

 

 

 

 

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. Her zaman olduğu ilk etkinlik Atatürk Anıtı’na çelenk sunma oldu. Sonrasında da Gölcük Fen Lisesi bahçesinde 19 Mayıs coşkusu gençlerin hazırladığı gösterilerle doyasıya yaşandı.

 

 

 

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99’uncu yılı, bugün tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. İlçemizdeki törenlerin ilk adresi, her yıl olduğu gibi bu yılda Anıtpark oldu. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

ANITPARK’A SİYASİLEDEN YOĞUN KATILIM

19 Mayıs kutlamalarına, siyasi partilerin ilçe başkanları ve milletvekili aday adayları, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancı, Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler katıldı. Anıtpark Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından kutlamalar, Gölcük Fen Lisesi’nde düzenlenen resmi gösterilerle devam etti.

GÖSTERİLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Gölcük Fen Lisesi’ndeki resmi gösterilere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz ile birlikte protokol üyeleri ve davetliler katıldı. Gençlerin hazırladığı bir birinden güzel gösteriler ilgiyle izlendi. Bilhassa da halk oyunları ile teakwondocuların ve diğer dövüş branşlarının yaptığı gösteriler büyük alkış aldı. Duygu dolu şiirler okundu ve çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından ödülleri  verilirken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu doyasıya yaşandı. Ayrıca bir de resim sergisi açıldı ve davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Gölcük’te 19 Mayıs kutlamaları böylelikle tamamlanmış oldu. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − = 26