GÖLCÜKSPOR’U PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Gölcükspor sezon açılışını gerçekleştirdi. Açılışta ilçemizin diğer bal takımlarından olan Değirmenderespor ile özel bir maç oynadı

SEZON AÇILIŞI

35 yıl boyunca 3 . Lig’de mücadele eden ve geçen sezon lige veda eden Gölcükspor, bu sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek. Kırmızı-Siyahlılar geçtiğimiz gün Gölcük İlçe Stadı’nda sezon açılışını gerçekleştirdi.

Kırmızı-Siyahlılar ilçemizin diğer bal takımlarından olan Değirmenderespor ile açılış maçı oynadı. Gölcükspor, bu sezon BAL’da şampiyon olup tekrar profesyonel lige çıkmayı hedefliyor. Gölcükspor Başkanı Temel Erten ve yönetimi takımdan şampiyonluk beklediklerinin altını çiziyor.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Açılışa Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Saffet Sancaklı , MHP  Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, Gölcükspor eski kaptanı Adem Ellibeş, siyasi parti temsilcileri, Gölcük Belediyesi meclis üyeleri katıldı.  Konuklar konuşmalarında yeni sezonda Gölcükspor’a başarı diledi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 7 =