GÖLCÜKSPOR’DAN TRANSFER ATAĞI

İlk devre kötü bir performans sergileyerek 18 puan ile 15.sırada yer alan kırmızı siyahlı temsilcimiz  düşme tehlikesi yaşamak istemiyor ve 2.devrede play offu zorlamak hedefinde. Bu noktada forvet arayışını sürdüren Gölcükspor, Ömer’den sonra Of Spor’da oynayan 11 maçta 1 gol atan Uğur Uğur ile anlaştı.

Geçtiğimiz gün olağan üstü kongresini gerçekleştirerek yönetimini güçlendiren Gölcükspor transfer atağına geçti. İlk devre kötü bir performans sergileyerek 18 puan ile 15.sırada yer alan kırmızı siyahlı temsilcimiz  düşme tehlikesi yaşamak istemiyor ve 2.devrede play offu zorlamak hedefinde.

11 MAÇTA 1 GOL ATMIŞ

Bu noktada forvet arayışını sürdüren Gölcükspor Ömer’den sonra Of Spor’da oynayan 11 maçta 1 gol atan Uğur Uğur ile anlaştı. Gölcükspor’da yeni bir başlangıç yapmayı hedefleyen Uğur Uğur ikinci yarıda temsilcimizin forveti olacak. Gölcükspor sol bek Mehmet Sayan , orta saha  Sedat ve forvete ise Ömer ile daha önce anlaşmıştı. İlk yarıda gol sıkıntısı çeken kırmızı siyahlılar kamptan önce transferleri bitirerek Antalya’ya tam kadro gidecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 76 = 81