GÖLCÜKSPOR’DA KONGRE GÜNÜ BELLİ OLDU İŞTE AYRINTILAR

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve sezonun ilk yarısını 18 puanla 15. Sırada bitirerek kötü bir performans gösteren Gölcükspor, 26 Aralık Çarşamba günü gerçekleştireceği olağanüstü genel kurula hazırlanıyor. Gölcükspor’da Ahmet Şahin’in devam etmesi beklenirken, yönetimi yenileyeceği bize gelen bilgiler arasında.

Gölcükspor, bir yandan ligin 2. yarı hazırlıklarını sürdürürken, bir yanda Çarşamba günü saat 14:00’da Belediye sanat galerisinde yapacağı olağanüstü genel kurula hazırlanıyor.Kulübe yakın çevrelerin verdiği bilgilere göre Başkan Ahmet Şahin’in yeni yönetiminde yüzde 50’lik bir revizyona gitmesi bekleniyor.

EN AZ 7,8 DEĞİŞİKLİK OLABİLİR

Edinilen bilgilere göre, mevcut Başkan Ahmet Şahin’in olağanüstü genel kurula tek aday olarak girmesi ve yeni yönetiminde Yüzde 50’lik bir revizyona gitmesi bekleniyor. Başkan Şahin, kongreye ilişkin yaptığı açıklamada, “Mevcut yönetimden kendi istekleriyle ayrılacak olan arkadaşlarımız var. Yeni yönetime alacağımız yeni isimlerle görüşüyoruz. Ekonomik anlamda, kulübümüze güç katacak yeni isimler arıyoruz. Şu an için kim gider, kim kalır diyemem ama, en az 7-8 değişiklik olacağını söyleyebilirim. Ama dediğim gibi net bir şey yok.

SEDAT CENGİZ GERİ DÖNÜYOR

Olağanüstü Genel Kurulun ardından ara transfer çalışmalarına başlayacaklarının altını çizen başkan Şahin, ara transferde 3 nokta transfer yapacaklarını ifade ederek, bu isimlerden birinin eski oyuncuları takım kaptanı Sedat Cengiz olduğunu söyledi. Aynı grupta yer aldığımız 24 Erzincanspor’dan kesin olarak ayrılan eski futbolcumuz Sedat Cengiz ile görüştük ve büyük ölçüde anlaştık. Forvet hattına mutlaka bir santrafor  takviyesi yapacağız. Ali Mert’in sakatlığından dolayı sezonu kapatmasının ardından, savunmanın soluna da bir transfer yapacağız. Zaten kadromuz iyi, ama sıkıntı yaşadığımız yerlere yapacağımız takviyelerle ikinci yarıda düşme potasından uzaklaşırız” dedi.

HEDEFİ YAKALADIK DİYEBİLİRİM

Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, sezonun ilk yarısını değerlendirerek şunları söyledi: “Sezon başı ilk yarı için puan öngörümüz 19-20 idi. Bir puan eksik topladık. Bu da doğaldır, hedefi yakaladık diyebilirim. İç sahada zeminle ilgili sıkıntılar yaşadık. tekniği yüksek, genç futbolcular bundan etkilendi. Yoksa 4-5 puan fazla alabilirdik. Gölcük Şehir Stadı’nın zemini yenilendi, ikinci yarıda maçlarımızı orada olacağız. Ödemelerle ilgili bir sıkıntımız yok. Peşinatları, maç başlarını günü geldiğinde ödemeye çalışıyoruz. İkinci yarıda biraz açığımız olacak. Yeni gelecek yöneticilerden bir kısmını halletmeyi düşünüyoruz. Siyasi iradeden de beklentimiz var. Dışarıdan gelecek 500 bin TL ilaç gibi gelir. Hele bu rakam 1 milyon olursa, sezonu sıfır borçla kapatırız.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1