GÖLCÜKSPOR’DA KAN DEĞİŞİMİ

Gölcükspor Klüp başkanı Temel Erten bugün Gölcükspor’un sosyal tesislerinde kamuoyunu bilgilendiren bir takım açıklamalar yaptı.

Gölcükspor Klüp başkanı Temel Erten; “Yeni sezon da Teknik Direktörlük için Can Güven hoca ve heyeti ile anlaşmaya varmıştık. İlk yarı verilen mücadelenin karşılığını 2. olarak almıştık. Geçirdiğimiz ara kamp döneminden sonra başlayan sezonda ilk maçımızı Karamürsel ile yaptık. Çetin bir mücadele vermemize rağmen uzatmalarda yediğimiz bir golle evimizdeki ilk mağlubiyeti aldık. Ortaya çıkan sonuçtan sonra yönetim kurulu olarak yeni bir kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğu yönünde hem yönetim kurulu hem teknik heyet olarak ortak bir kanıda buluştuk. Bunun neticesinde Can Güven hocamız ve ekibi ile karşılıklı olarak anlaştık” dedi.

GENEL KAPTANIMIZ OLCAY BALABAN AFFINI İSTEDİ

Erten; “Aynı zamanda göreve geldiği günden bu yana özveriyle çalışan Genel Kaptanımız Olcay Balaban görevinden affını istedi. Gelinen sürecin kıymetli yöneticimizi yıprattığını görmemizden kaynaklı isteğini olumlu karşıladık. Kendisine bugüne kadar ki emeği için yönetim kurulu adına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

GENEL KAPTANLIĞA HULUSİ UZUNER VE SEMİH SOFU GELDİ

Erten; “Ayrıca görevinden affını isteyen Genel Kaptanımızın yerine yönetim kurulunun tavsiyesi ile dönüşümlü olarak yönetim kurulu üyemiz ve altyapı sorumlumuz Hulusi Uzuner ve transfer komitesi üyemiz Semih Sofu görevlendirilmiştir. Alınan kararların önümüzdeki süreçte Gölcükspor için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

BÜLENT BATURMAN VE EKİBİ İLE ANLAŞTIK

Erten; “Boşalan teknik heyet koltuğuna varılan ortak karar neticesinde Kocaelispor’un efsanevi oyuncusu ve teknik direktörlük de de önemli bir isim olan Bülent Baturman ve ekibi ile anlaştık. Bülent hocamızın yardımcılığını Emre Numan Bayraktaroğlu Kaleci Antrenörlüğünü Rüstem İsmailoğlu yapacak. Hocamız ve ekibi ile an itibari ile anlaşmış bulunmaktayız ve teknik heyetimiz ilk idmanlarına başladı. Bundan sonraki süreçte önümüzdeki maçlara odaklanıp olumlu sonuçlar elde etmek için uğraşacağız” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 6