GÖLCÜKSPOR’DA 2. ERTEN DÖNEMİ

Gölcükspor, olağanüstü genel kurulunu Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdi. Genel kurun ikinci toplantısında mevcut başkan Temel Erten oy çokluğuyla güven tazeledi.

Genel Kurula Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, siyasi partilerin başkanları, STK Başkanları, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gaziantep Futbol Kulübü’nde forma giyen Gölcüklü futbolcu Ertuğrul Ersoy, Gölcükspor’un eski yöneticileri, kulüp başkanları ve antrenörler katıldı. Genel kurulda önce divan heyeti belirlendi. Divan başkanlığını Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Necmi Kocaman yaparken Nizamettin Meteer, Davut Uzun ve Mehmet Yaşar da katip oldu.

İBRA EDİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda Başkan Temel Erten konuşmasında kongreye katılan tüm Gölcüksporlulara teşekkür etti. Üyelerden Kerem Musaoğlu kulübün faaliyet ve gelir gider raporlarını sundu. Raporlar oy çokluğu ile ibra edildi. Federasyon delegeleri ise Recep Yaşar, Olcay Balaban ve Ahmet Şahin’den oluştu.

GÖLCÜKSPOR’UN TÜZÜĞÜNDE 2 DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Genel kurulda Gölcükspor’un tüzüğünde 2 değişiklik yapıldı. Üye aidatları yıllık 500 liraya yükseltilirken, 3 yılda 1 yapılan olağan genel kurulun 2 yılda 1 yapılmasına karar verildi. Divan başkanı maddeleri oylattıktan sonra divan heyetine sunulacak bir liste olup olmadığını salona sordu ve sonrasında heyete tek liste takdim edildi. Temel Erten’in başkanlığındaki listeyi kâtiplerden Mehmet Yaşar okudu oylamaya sunulan bu liste oy çokluğu ile kabul edildi.

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuşmasında, Gölcükspor’un ilçe için önemine değinirken, Başkan Temel Erten ile yönetimine başarı diledi, kırmızı siyahlı kulübe destek vermeye devam edeceğini ifade etti. Dilek ve temennilerin sona ermesi ile birlikte toplu halde fotoğraf verildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − 47 =