Gölcükspor yine kaybetti 0-1

Müsabakanın ilk dakikalarında konuk Erbaaspor topa daha hakim bir görüntü sergilerken, Gölcükspor ise organize olmakta oldukça güçlük çekti. İlk dakikaların ardından toparlanan temsilcimiz oyuna ortak olmaya başladı.

Dakika 16’da ilk tehlikeli atağını gerçekleştiren temsilcimizde Oğuzhan Türkmen’in kafa vuruşunu Taylan direk dibinden son anda kurtardı. 21. dakikada Erbaaspor adına maçın en net pozisyonu geldi. Batuhan’ın hatasında kaleci ile karşı karşıya kalan Yunus’un net gol pozisyonu harika kurtarışla Gökhan engelledi.

İki takımda organize olmakta zorlandığı ilk devrede Gölcükspor maçın en net pozisyonunu Barış ile yakaladı. Sağ kanattan kalecinin üstünden aşırttığı top ağlarla buluşmak üzere ike Erbaa savunması araya girerek golü önledi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya daha iyi başlayan Tokat ekibi 66. dakikada Gölcükspor savunmasının uzaklaştıramadığı atakta Yunus ile golü buldu 0-1. Gölcükspor oyuna hakim olmak istese de arkada boşluklar vermeye de devam etti.

Orta sahada kıyasıya yaşanan mücadelelerle geçen maçta 52. dakikada Erbaaspor’dan Rıdvan, Gölcükspor’dan da Berkan yakaladıkları pozisyonlarda boş kaleye topu ağlara gönderemediler.

GÖLCÜKSPOR: 0 ERBAASPOR: 1

STAT: Gölcük İlçe

HAKEMLER: Murat Ercan, Çetin Öncel, Abdülkadir Yılmazoğlu

GÖLCÜKSPOR: Gökhan **, Miran **, Kadir *, Veli **, Oğuzhan *, Furkan Özyapı * (Dk. 66 Yunus Özdemir *), Batuhan * (Dk. 75 Coşkun *), Ferhat **, Barış **, Furkan Yiğit ** (Dk. 75 Mustafa Serkan *), Berkan **

ERBAASPOR: Taylan **, Fikret **, Serhat **, Emre **, Rıdvan ** (Dk. 60 Mustafa *)(Dk. 75 Furkan Yıldırım *), Yağız **, Canberk ** (Dk. 75 Rıdvan Gökçe **), Yunus **, Yusuf ** (Dk. 90 Berat), Talha **, Ertuğrul **

GOL: Dk. 66 Yunus

SARI KARTLAR: Berkan (Gölcükspor), Yağız, Canberk, Taylan, Talha(Erbaaspor)

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

23 − = 14