Gölcükspor Nazara geldi

3.Lig temsilcimiz Gölcükspor’da yarınki Batman Petrolspor maçı öncesinde çok büyük şok yaşanıyor. Yapılan testlerde Teknik Sorumlu Adil Kuru ve yardımcısı Yusuf Hocaoğlu dahil 5 futbolcunun test pozitif çıktı.

Gölcükspor’da geçen hafta yapılan testlerde futbolculardan Furkan Özyapı ile Coşkun Güner’in testi pozitif çıkmıştı. Batman Petrolspor maçı öncesi yapılan covid testinde ise çok büyük şok yaşandı.

Gölcükspor Teknik Sorumlusu Adil Kuru, yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, kulübün medya sorumlusu Bülent Badiş ile ulaşım sorumlusu Okan Bayram’ın testleri pozitif çıktı. Gölcükspor teknik Sorumlusu Adil Kuru “Gölcükspor takım olarak nazara geldik inşallah bunları da kısa sürede atlatacağız” dedi.

Gölcükspor kaleci Gökhan ve Cihan’ın testi de pozitif çıktı Kırmızı-Siyahlı ekibin yarın Batman Petrolspor ile oynayacağı maç öncesinde yapılan testlerde ayrıca futbolculardan kaleci Gökhan Yenigün, yeni transfer Cihan Halil, Fatih Adıgüzel, Veli Ortakçı ve Kadir Öge’nin de sonuçları pozitifti. Daha önce testleri pozitif olan Furkan Özyapı ile Coşkun Güner ile birlikte futbolcu sayısı 7’ye yükseldi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 − = 54