Gölcükspor lige kitlendi

Yaptığı flaş transferlerle iyi bir kadro kuran temsilcimiz Gölcükspor, bir günlük izinin ardından yeniden top başı yaptı. Temsilcimiz Pazar günü kendi sahasında Altındağ Belediyespor’u ağırlayacak.

Lig hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor, son hazırlık maçında kentlisi Belediye Derincespor ile oynadığı özel karşılaşmada göz doldurmuş, rakibi karşısında iyi bir mücadele sergileyerek maçı 3-0 gibi net skor ile kazanmıştı. Bu karşılaşmanın ardından iki günü dinlenerek geçiren Kırmızı-Siyahlı futbolcular bugün itibariyle Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Altındağ Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

“İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Sezona kendi tesislerinde başlayan Gölcükspor, üç etap olarak yapılan lig hazırlıklarında 7 hazırlık maçı yaptı. Bu karşılaşmalarda bir tek Belediye Derincespor ile oynadığı son maçta galibiyet yüzü gördü. Teknik Direktör Taner Güleri nezaretinde bugün kendi tesislerinde Altındağ Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak. Teknik Direktör Taner Güleri, “Hazırlık maçları bizim için ölçü değil. Ligin ilk maçına iyi başlamak istiyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 6